22 d’abril 2007

Gràcies pel vostre suport!

És el mínim que puc dir després de la nombrosa assistència a l’acte de presentació de la nostra llista i de la candidata d’Esquerra a l’alcaldia de Viladecavalls, Glòria Ullés. Veure tanta gent, de totes les edats i barris del poble, m’encoratja encara més a seguir treballant per Viladecavalls, assumint amb totes les conseqüències la responsabilitat que volem exercir.

Les quasi cent persones que divendres vam ser a la sala polivalent vam poder escoltar el discurs potent, clar i concís de la Glòria. Una intervenció que va defugir fer grans promeses electorals i va mostrar-nos el tarannà honest i realista de la nostra candidata a l’alcaldia.


La Glòria va iniciar el seu discurs fent quatre pinzellades a l’obra de govern desenvolupada pel grup municipal d’Esquerra durant els quasi dos anys que vam formar part de l’equip de govern: projectes ambiciosos com els pressupostos participatius o el reglament de subvencions per a les associacions de veïns, entitats esportives, culturals i juvenils, que vam fer realitat amb la participació i l’esforç de tots i totes. Va recordar la feina feta per acostar l’administració a casa amb la nova web www.viladecavalls.cat i les noves tecnologies. També va recordar la nostra aposta pel jovent de Viladecavalls, les tasques realitzades perquè els mitjans de comunicació públics com la revista, la ràdio i el futur canal de TDT fossin transparents, objectius i professionals, i els treballs realitzats per l’execució del nou pavelló i de la piscina municipal al capdavant de la regidoria d’esports.

A continuació, la Glòria va fer una breu referència al programa electoral d’Esquerra. El nostre programa és més que un simple recull de promeses electorals. El nostre programa descriu el projecte de poble que volem des d’Esquerra Republicana de Catalunya. Per tant, les propostes que hi consten són realitzables a curt i mig termini. És a dir, en cas de governar, algunes les farem realitat en els propers quatre anys, d’altres les iniciarem en aquest proper mandat. Ben aviat us en detallaré els eixos i les nostres principals propostes.


Un dels secrets més ben guardats, que divendres vam desvetllar, era l’equip humà que composa la nostra llista. Presentem una candidatura preparada per governar, jove, amb experiència i amb moltes ganes de seguir fent poble. Aquestes són les persones que en formen part:

1. Glòria Ullés i Ros
2. Lluís Soler i Turu
3. Juan Casasola i Rubio
4. Gloria Serrano i Gea
5. Xavi Lleberia i Ramírez
6. Quico Viñas i Badal
7. Montse Carrillo i Plaza

8. Yolanda Matarín i Gregori
9. Jordi Nadal i Dueso
10. Albert Bové i Batlle
11. Trini Turu i Torra
12. Yolanda Cirera i Martínez
13. Vicenç Torres i Nicolàs

Candidatura de suport

14. Miquel Margarit i Roca
15. Maria Dolors Carbonell i Pagès
16. Jordi Borrat i Vendrell
17. Maribel Navarro i Vinaixa
18. Agustí Pedret i Fagoaga

M’imagino que molts de vosaltres ja coneixeu la majoria dels integrants de la candidatura d’Esquerra. No obstant, en una propera anotació us presentaré amb més detall cadascun dels candidats de nostra llista, per si hi hagués algun nom que no us sona tant.


L’altra primícia de la nit va ser la presentació pública del nostre eslògan de campanya. Un eslògan que ens defineix com a grup, i que retrata la nostra forma de ser i d’actuar. “il·lusió, compromís, realitats: utilitza’ns” perquè Esquerra som una eina al servei de la gent, per seguir millorant Viladecavalls. Una eina pròxima, accessible i fiable, tal com hem demostrat durant dos anys a l’equip de govern. Així doncs, utilitza’ns!


Finalment, vull agrair les paraules que ens va adreçar la diputada Anna Simó, que ens va acompanyar durant la presentació de la candidatura. La seva intervenció em va entusiasmar, i m’atreviria a dir que també va entusiasmar al conjunt dels assistents a l’acte. L’Anna va saber sintetitzar amb paraules molt planeres la il·lusió i el compromís que la gent d’Esquerra hem assumit per Viladecavalls i per la resta del territori català.


Repeteixo, moltes gràcies pel vostre suport. Si s’escau, entre tots donarem una agradable sorpresa el proper 27 de maig. N’estic convençut!