18 de novembre 2007

Felicitats Gloria! Gràcies per tot Vicenç!

Gloria Serrano i Gea

Divendres al vespre vam celebrar una assemblea de militants de la Secció Local d'Esquerra per renovar l'executiva local i la presidència. El conjunt de la militància vam aprovar per unanimitat la candidatura presentada per la Gloria Serrano a la presidència de la secció local d'ERC.


Així doncs, la Gloria Serrano agafa el relleu d'en Vicenç Torres al capdavant de l'executiva local. En aquesta nota ja vaig parlar-vos tan de la Gloria com del Vicenç. Simplement vull agrair al Vicenç tota la feina feta com a President d'Esquerra a Viladecavalls i també vull desitjar-li molta sort a la Gloria perquè estic segur que serà una gran Presidenta Local que sabrà dirigir amb encert la trajectòria política d'Esquerra-Viladecavalls en els propers anys. Moltes felicitats i molts ànims Gloria!! Sempre serem un equip que suma!!

Vicenç Torres i Nicolàs

2 comentaris:

Marc Arza ha dit...

Lluís,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Lluís Soler Turu ha dit...

Marc,

Gràcies per la invitació. El debat que s'ha generat a Olla de Grills és interessant. Quan tingui una estona lliure em llegiré tots els comentaris amb més calma, a veure si encara hi puc fer alguna aportació interessant.

Salutacions!