15 de desembre 2007

Estat Propi al Facebook


Ahir en Saül Gordillo es feia ressò al seu bloc d'una campanya que vaig iniciar des de la plataforma social Facebook per donar una nova empenta a la iniciativa www.estatpropi.cat. El que va començar com una prova de les possibilitats del Facebook ha acabat teixint una xarxa de 164 sobiranistes que creix cada dia. En Jesus Ferré també en va fer referència al seu bloc. Avui he llegit una altra nota que en feia referència al bloc de l'Enric I. Canela.

Moltes gràcies a tots pels vostres enllaços i per fer xarxa sobiranista, des dels blocs i des del facebook!


PS: aprofito per agrair al Manel Rebollal que m'hagi enllaçat al seu bloc. Al seu bloc "Polinyà de matinada" hi trobareu reflexions interessants sobre política nacional o municipal de Polinyà.

3 comentaris:

Enric I. Canela ha dit...

Lluís,
Estàs fent una gran tasca i els que pensem de manera similar no podem menys que posar el nostre gra de sorra. Fer que si algú ens llegeix i té inqüietuds similars s'apunti. Hem de guanyar el màxim de visibilitat. Només et puc dir que gràcies.

Lluís Soler Turu ha dit...

Enric,

Una vegada vaig llegir que un desert no és més que una suma de molts grans de sorra, i que no hi hauria desert sense aquesta suma.
El mèrit no és meu, és de totes les persones que fem xarxa sobiranista. Bona feina!

Anònim ha dit...

Gràcies per la teva ressenya.
Des de Polinyà, tot esperant a que surti el sol, se’t llegeix fa temps. Només faltaria que un granet de sorra, petit i modest, no intentes fer pinya amb “granets” com tu i com la resta de la bona gent que es deixa els dits i les neurones per a què la veu no quedi ofegada en el desert.

Per què tenim la raó i per què tenim la força!