10 de març 2008

Mal resultat

Hem tingut un mal resultat. Baixar de vuit a tres diputats és un mal resultat. Ara mateix no em sento capaç de fer cap més valoració. Hem abocat molts esforços, treball i il·lusions en aquesta campanya electoral, però no hem sabut mobilitzar el nostre electorat. Cal fer autocrítica, i farem autocrítica, però la roba bruta s'ha de rentar a casa. No penso facilitar cap arma contra Esquerra Republicana de Catalunya als contraris a la independència del nostre país.


Malgrat el mal resultat, estic convençut que els 3 diputats d'Esquerra a Madrid duran a terme una gran tasca, defensant els interessos de Catalunya i els Països Catalans. Joans i Francesc, molts ànims!


Malgrat el mal resultat, continuo pensant que els 10.000 militants d'Esquerra som una eina útil al servei d'aquest país i que sabrem tornar a guanyar la confiança de totes aquelles persones que desitgen viure en un país de primera, en un país lliure i sobirà.


Companys i companyes de mil i una batalles: coratge i ànims. L'única lluita que es perd és la que s'abandona. No ens rendirem mai. I ara me'n vaig a dormir. Bona nit i moltes gràcies a tots aquells i aquelles que avui heu recolzat Esquerra. Moltes gràcies per plantar cara a Espanya al nostre costat i per no rendir-vos. Tornarem a vèncer!