12 d’abril 2008

Ple ordinari març 2008 (III): el nyap urbanístic de l'entrada del poble tirarà endavant

Fa tan sols un any, el ple municipal de l'Ajuntament de Viladecavalls va aturar el nyap urbanístic que s'estava construint a l'entrada del poble. La posició d'Esquerra sempre ha estat ferma en aquest assumpte. No costa res fer les coses ben fetes.

el nyap de l'entrada

El passat 12 de juliol, l'Il·lustríssim i la seva majoria van aprovar una modificació de les Normes Urbanístiques de Viladecavalls. Les mateixes Normes que el ple de gener de 2007 van haver de retirar de l'ordre del dia. El passat 12 de juliol l'equip de govern adaptava les normes a una realitat que no les complia. Era el primer pas per "solucionar" el nyap de l'entrada del poble.


El passat ple ordinari, el mal govern CiU-PVA aprovava la modificació puntual del PGO corresponent al sector del "Bosc del Genet i carretera d'Olesa", amb els vots en contra d'Esquerra. Al meu entendre, amb aquesta modificació puntual el mal govern intenta una fugida endavant, donant una mala sortida al nyap urbanístic a mig construir. Així ho vaig expressar al ple, i així ho continuo pensant.


Ens consta que l'empresa constructora d'aquesta obra ha interposat una demanda contra l'Ajuntament a causa de la paralització de la construcció. Una demanda que l'equip de govern ens està ocultant, que durant el passat ple vam sol·licitar en quin estat es trobava i que com a grup municipal d'Esquerra demanàvem formalment al ple poder consultar l'expedient de la demanda interposada. Com ja és habitual, encara esperem resposta.


Si una obra no s'ajusta a una norma, el que cal fer és aturar l'obra. Però el què han fet des del govern CiU-PVA és modificar les normes per adaptar-les a una realitat que no les complia. Ja ho deia l'Il·lustríssim la setmana passada quan sortia de la sala de plens "jo faig el que em dóna la gana". Sí senyor. Tota la raó. L'Il·lustríssim està fent el què li dóna la gana. I al darrera tota la seva majoria, que no es qüestiona cap de les seves decisions. Però que tots plegats vagin amb compte: qui la fa, la paga.