27 de maig 2008

Dijous 29, 21h, ple ordinari. Us el perdreu?

Aquesta tarda, a les 18h, tenim la junta de portaveus dels grups municipals prèvia al ple ordinari que es celebrarà aquest dijous. L'ordre del dia consta de 19 punts, entre els quals destaquen la ratificació de la sol·licitud d'un préstec a través de Viladecavalls Multigestió SL per un import de 2.512.930€, la permuta de les parcel·les de la Bòvila o les bases del concurs públic pel servei de menjador de les escoles públiques de Viladecavalls.


Per la nostra banda, hem presentat dues mocions. La primera fa referència a exigir un altre cop el compliment dels acords de ple, aquest cop en relació a les comissions informatives aprovades el passat ple de setembre. A la segona demanem l'excarcelació d'en Franki de Terrassa. Per altra banda, estem elaborant la nostra particular bateria de preguntes a l'equip de govern CiU-PVA. Si teniu propostes interessants, animeu-vos a deixar algun comentari o me les passeu per mail.


Ens veiem dijous a les 21h a la sala de plens!

2 comentaris:

Eduard González ha dit...

Bones, sóc de Terrassa i fa temps un blogger, excursionista i amant d'antigues ermites, i històries de la zona del Vallès, em va comentar la existència de la ermita de Santa Maria de Toudell, que es troba al Polígon industrial Can Tries, al terme municipal de Viladecavalls.

Aquesta ermita, es troba en mig del polígon industrial, en una parcel·la tancada, i en venta.

Veient que estàs a l'Ajuntament de Viladecavalls, i que aquella ermita és patrimoni del teu poble, penso que fora bo, denunciar la situació d'aquest patrimoni, ja que si finalment venen la parcel·la, destruiran la església??

No sé si ja coneixies aquesta situació, personalment no la coneixia, i vaig trobar injust aquesta situació.

Ja em diràs algo;-)!!

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola Edu,

Gràcies per visitar el bloc. Perdona el retard en la resposta, aquests dies vaig molt enfeinat. L'ermita es troba en una parcel·la tancada, precisament perquè es troba en una finca privada. L'Ajuntament no n'és el propietari.

De totes maneres, investigaré això de la venda. Enderrocar Santa Maria de Toudell seria un autèntic atemptat cultural. Si descobreixo qualsevol cosa, ja n'informaré.

Salut i blocs!

Lluís