13 de maig 2008

Esvoranc al Carrer Major (III): Article diari "El Punt"

Us deixo un nou enllaç amb més informació sobre el gran esvoranc del Carrer Major:

El Punt: Apuntalaran el mur que va cedir i va fer que desallotgessin 26 veïns a Viladecavalls

"Bombers i tècnics municipals inspeccionaven ahir el mur de Viladecavalls que dissabte va cedir i va provocar l'esfondrament d'un tram del carrer Major per decidir com s'apuntalava l'estructura per donar-li estabilitat. L'Ajuntament encara investiga les causes que van provocar aquest sinistre i falta per determinar quin paper hi va tenir l'aigua freàtica que transcorre per la zona. L'esfondrament ha obligat a desallotjar 26 veïns del carrer que de moment s'allotgen en dos hotels de Viladecavalls i Terrassa."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluís,

Em sembla horrible el que estant passant aquestes famílies dessallotjades, tú imagina't que estàs tan tranquil, que tens la teva casa sense cap problema, com qualsevol altra vilatà, i, de sobte, et trobes que, per culpa de no se sap encara quí, tú no pots entrar a casa teva i que t'has d'anar, sense res (o amb quatre coses) a un hotel no se sap per quan temps... Això és fantàstic!! Quina vergonya!! Ja és trist haver de deixar casa teva sense haver fet res, però, a més a més, hi ha com a mínim tres negocis que no poden obrir perquè els tenen ubicats dins de casa seva... de què viuen aquestes persones mentres no puguin obrir els seus negocis?? Algú a pensat en això?? Totes aquestes famílies estan perjudicades en tots els sentits però, jo, que sóc un petit empresari, em solidaritzo també amb els negocis d'aquest carrer, ja que jo, si no treballo, no tinc per menjar i tinc família. S'ha pensat que aquesta gent també ha de treballar per guanyar-se les mongetes?? Espero que es sol.lucioni JA, i crec que és motiu suficient per convocar un Ple Extraordinari per parlar d'això, ja que per coses de menys importància s'ha fet.

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola anònim,

No puc estar més d'acord amb tu. Aquesta nit tenim convocada executiva local d'Esquerra per abordar aquest i d'altres temes pendents. La convocatòria de ple extraordinari és una bona idea, sens dubte. Gràcies pel comentari i per la teva aportació!

Salutacions,