29 de gener 2009

Aquesta nit, ple ordinari

Escric una nota ràpida només per recordar-vos que avui hi ha ple ordinari a les 21h a la sala de plens de l'Ajuntament per debatre, entre d'altres temes, el Pla Local d'habitatge, el Pla Local de Joventut o l'estimació parcial de les al·legacions d'Esquerra al pressupost. També presentem diverses mocions sobre el reglament de comunicació municipal, suport a la plataforma deumil.cat o per tractar el conflicte a la franja de Gaza.

Ens veiem a les 21h!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Dedicat al socialista:

Soc independentista igual que tu ho ets, jo català tu espanyol.
Si vols cambiar les coses no et quedis a casa, entra dins el sistema per cambiar-lo, sortir de govern i fer manifestacions no s'aconsegueix res, amb qui no es pot anar es amb tú com a soci, ja que amb PSOEistes com tú no farem res, tampoc amb DICTADORS com el Sebastià però si amb gent de CDC.

Dedicat a sa Il.lustríssima:

Hitler va guanyar a les urnes, era de pensament únic, intolerable, AUTORITARI, sort que estem al segle XXI, fa 70 anys hagueres portat davant d'un escamot d'afussellament als de les finques, ERC, IcV i amics i parents de la Glòria com el Bomber d'un municipi veï a qui vas criticar a la tele (Canal català pagada amb diners públics) mentre em van dir que llegieu un "alegato" a les molt bones maneres de fer de l'ajuntament i els seus treballadors el passat dissabte. Desitjo que marxis del poble però a la vegada em fa pena pels nens que haurien de tornar a tenir-te com a mestre, quina pena, que patètic, que trist, estas malalt.

Anònim ha dit...

Sebastià:

Cada dia fas més mala cara, cuida't, no voldria que marxessis de l'ajuntament per malaltia, vull veure't marxar inhabilitat per càrrec públic.
Aquest dia és cada cop més a la vora, brindarem amb cava com ho varem fer als antifeixistes quan va morir el dictador el 20-N del 75.

Anònim ha dit...

Es verdad que las pruebas de auxiliar adminsitrativo convocadas por el ayuntamiento se han tenido que repetir? Tengo una vecina que me ha dicho que habia echo unas pruebas y que las han repetido...eso es verdad? Se puede hacer?? Si es asi porque se han repetido? En este ayuntamiento se hacen cosas muy raras, no?

Anònim ha dit...

Curioso también que la esposa de un regidor de gobierno sea la número uno de las pruebas, ¿verdad? de todas maneras, hay trabajadores que ahora quieren moverse porque les ha tocado a ellos, cuando siendo del comité no hicieron nada por el caso "Cesca".

Darle tiempo al tiempo, a todo cerdo le llega su San Martín, patrón de Viladecavalls.

Lluís Soler Turu ha dit...

@toni manero
Sobre l'últim ple ordinari, en parlaré amb calma en un proper apunt.

@anònims
Intentaré respondre els dubtes plantejats sobre les proves per la provisió de dos llocs de treball. És veritat que s'han hagut de repetir, tal com em van confirmar divendres a l'Ajuntament. Fonts municipals em comuniquen que hi ha una sospita de filtració de les preguntes de l'examen arran d'una puntuació molt elevada d'una persona, i que l'equip de govern ha pres la decisió de repetir les proves per eliminar qualsevol ombra de dubte. Segons les informacions que disposo, la persona que va obtenir la puntuació més alta va ser la parella d'un treballador de l'Ajuntament. Desmentir, per tant, que no es tracta de l'esposa de cap regidor de l'equip de govern.

Les proves es va repetir ahir, 2 de febrer. Encara no conec els resultats. M'imagino que aquest cop també els penjaran a www.viladecavalls.cat

Anònim ha dit...

és veritat que aquest senyor que s´asseu cada dia davant de l´ajuntament dient que li deuen diners és el promotor que es va beneficiar de la política d´obres i requalificacions de l´anterior govern CiU+ERC?
Sino perquè se´l va autoritzar a construir a Can Turu en parcel.les de només 400m2 quan la normativa era de mínim 800m2?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

No és veritat. ERC vam ser dos anys a l'equip de govern arran del pacte signat amb CiU (maig 2004 - maig 2006). Durant aquell període ERC va ser especialment estricte amb tots els temes referents a urbanisme, una àrea sota la responsabilitat de l'anterior Alcalde Fèlix Farré. Repeteixo que aquesta insinuació anònima no és veritat: Durant els dos anys que ERC va compartir govern amb CiU es va seguir el compliment estricte de la normativa urbanística, almenys en totes aquelles actuacions que ERC té coneixement fins a data d'avui. Et recomano que revisis la normativa sobre parcel·lació.

Aquesta és l'única veritat. En canvi, el contingut del teu comentari és escampar rumors sense cap fonament. Anònim, si tens alguna prova de que es va incomplir la llei, et demano que donis la cara i vagis a presentar denúncia al jutjat.

Anònim ha dit...

Estigues tranquil Lluís, aquest anònim que fa el comentari sobre les parcel.les de Can Turu té tots els números per ser el mateix que un dels administrador/gestor del Tarumbaire. És una de les dues "F"...ja coneixem com redacten...

Anònim ha dit...

No és veritat que la parcel.la afectada pel "pal elèctric és de 400 m2?
No és veritat que en aquesta zona de Can Turu les parcel.lesmínimes han de ser de 800 m2 ?
No és veritat que aquestes parcel.les són les úniques de 400 m2 en la zona?
Quan es va cambiar la normativa? A quin any i per què?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

A mi em consta que la normativa des de l'any 1985 indica parcel·les mínimes de 400m2. Per això entenc que l'Àrea Tècnica d'Urbanisme de l'Ajuntament de Viladecavalls, sota la responsabilitat política de CiU, va aprovar la llicència.

Et continuo dient el mateix. Si tens alguna prova que algú ha fet alguna cosa de forma il·legal, dóna la cara i ves als jutjats. Quan jo tinc proves, les envio a Fiscalia, als Mossos, a Sindicatura de Comptes... No perdo el temps escrivint comentaris anònims a blocs d'internet.

Anònim ha dit...

Lluis estàs dient que un treballador ha fet ús de la informació a la que pot tenir accés per un benefici propi? (treball de la seva parella)Si això és veritat és greu, entenc que deu ser un dels protegits per l'ilustrisim...?
pot ser motiu d'acomiadament? es pot demostrar? el fet de repetir proves vol dir que es probable? és possible que no sigui la primera vegada que ho fa, no? suposo que et convocaran aviat per fer una comissió d'investigació, ja,ja,ja...

Anònim ha dit...

No perdis el temps donant explicacions de normativa perquè estàs fent una classe teòrica als qui en aquests moments estan gestionant aquests temes i no tenen ni idea de què hi ha LLEIS que regulen el tema urbanístic, llicències, parcel.les, etc... Que facin cursets pagant!! que el que fa les preguntes té una targeta que en comptes de fer-la servir per dinars almenys tregui un altre profit i es formi, que ja té una edat...

maripau ha dit...

Lluis deseo responder a los dos comentarios anónimos que hacen referencia a nuestras obras en parcelas de 400 M2.
Ante todo quiero hacer referencia a que en el municipio existen diversas calificaciones urbanísticas. Para edificación aislada tenemos, 3ª, 3b, 3c, 3g, 3g1….cada una de estas calificaciones tiene un tamaño de parcela mínima. EN EL CASO QUE NOS OCUPA LAS PARCELAS TIENEN LA CALIFICACIÓN URBANÍSTICA 3a DESDE EL MOMENTO DE LA APROBACIÓN DEL PGO DE VILADECAVALLS EN EL AÑO 1.985, LA CALIFICACIÓN URBANÍSTICA 3a DICE QUE LA PARECELA MÍNIMA NECESARIA PARA PODER SEGREGAR O EDIFICAR EN ELLA ES DE 400 M2. Tenemos cédulas de calificación urbanísticas emitidas por el Ayuntamiento de Viladecavalls en el año 2.000 (antes de comprar) y varias de años posteriores, siempre coincidentes. Hemos de decir que si van al ayuntamiento y solicitan la cédula de calificación urbanística de los solares en que han construido sus viviendas tanto la regidora Esperanza Peralta como la hija de la regidora Regina Perellada podrán comprobar que poseen la misma calificación que nuestros terrenos, parcela mínima de 400 M2, correspondiente a la calificación urbanística 3a.
El PGO de Viladecavalls fue modificado en Octubre de 2.002 (aprobación inicial) y vigente desde el 2 ó 3 de Marzo de 2.003 (aprobación definitiva). Fue aprobado por unanimidad por los partidos políticos con representación en el Ayuntamiento (C.I.U., P.S.C., I.C., P.P. y P.V.A), no me olvido de E.R.C. simplemente aun no tenían ningún representante en el consistorio. Se recalificarón diferentes zonas del municipio, en ninguna de las cuales teniamos intereses nosotros, también fue cambiada la calificación urbanística en zonas que ya eran urbanas (Calle Orenetes) y se amplió la edificabilidad en los terrenos de propiedad municipal (calle Orenetas, consultorio médico, etc).
Desde el momento de la aprobación de la modificación del P.G.O. de Viladecavalls hasta el día de hoy, las únicas modificaciones de calificación urbanística o aumento de densidad han sido aprobadas por el equipo de gobierno actual presidido por el ilustrisimo Sr, Homs.
Puesta a dar explicaciones les diré que la licencia de parcelación y obras de mis parcelas (la del “poste de madera” inclusive) nos fueron concedidas en septiembre y diciembre de 2.006 por el actual y ya en ese momento alcalde Sr. Homs.
SI ALGUIEN CREE QUE MIS LICENCIAS SON ILEGALES TAN SOLO TIENE QUE IR AL JUZGADO DE GUARDIA Y DENUNCIAR LOS HECHOS. HACERLO DE MANERA ANONIMA EN UN BLOG ES PENOSO.
DE TODAS FORMAS ANTES DE DECIR TAN SOBERANAS TONTERIAS LES RUEGO QUE VISITEN LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE VILADECAVALLS DONDE ESTA “COLGADA” LA NORMATIVA URBANISTICA DEL MUNICIPIO, NO LES HA DE RESULTAR DIFICIL ENCONTRARLO YA QUE LOS DOS COMENTARIOS HAN SIDO “COLGADOS” DESDE UN SERVIDOR DE LA ADMINISTRACION PUBLICA.
Perdón por la extensión.
Un saludo a todos.

Anònim ha dit...

Fa gràcia la Toni Manero, sembla que no va encaixar gens bé els resultats i que la deixessin ben sola i marxés amb la cua entre les cames, i les cues li agraden força, jejeje.
El cava el deu tenir guardat des de maig de 2007, jejeje.

Lluís Soler Turu ha dit...

Avís a totes i tots els comentaristes,

He decidit publicar aquest últim comentari anònim perquè exemplifiqui el "tarannà" d'un determinat sector polític de Viladecavalls, clarament partidari de l'actual mal govern.


Us demano que no caigueu a la trampa de la provocació. Ells i elles són els que no tenen arguments polítics per combatre la raó, i han de recórrer a l'insult més barroer i masclista. Ells i elles són els que acomiaden de forma improcedent. Ells i elles són els que somriuen quan veuen que l'Il·lustríssim Alcalde ordena expulsar persones de la sala de plens i que la policia local els ha d'arrossegar per terra, tractant-los sense cap mena de respecte. Ells i elles són els que prohibeixen l'entrada de determinades persones a l'Ajuntament. Ells i elles són els complices de l'actitud dictatorial i totalitaria del mal govern CiU-PVA.


Els seus insults ens demostren els seus nervis i la seva feblesa.

Anònim ha dit...

en referencia a las oposiciones que efectua el Ayuntamiento vale mas que nadie diga nada ya que desde las de tecnicos Nuria,Jaume Cesca, Antonio Molina el cual aprovo la prueva de catalan (vaya Risa)o bien la de los dos Cabos de la Policia segun el sicotecnico de la cordinadora de Policia Local de la Generalitat NO ERAN aptos para la plaza de guardia hasta otras que se han efectuado o bien plazas de funcionaria que les han adjudicado a dedo, es penoso, pero no estaba el Sebastia de Alcalde ya que estaba Felix, y de echar a tor trabajadores tambien han sabido hacerlo los antecesores del Sebastia (Manolo zona deportiva,tecnica de medio ambiente,y algunos mas, sin contar a los que se les ha puteado y han pedido exedencia o bien han marchado.

Anònim ha dit...

Mira Pepe F. o anònim, si fos qui insinues hagués agafat el nom de Sendy, el meu entorn sap qui soc, els comentaris masclistes son típics teus així com la falta de respecte.

Les veritats sempre fan mal i ets tant primari que sempre caus al parany.

Quan caigui el Dictador tú aniras amb ell, també brindaré amb cava per tú, els Parxet el tinc a la nevera.

Anònim ha dit...

Suposo que l'anònim del 4 de febrer 22:49 deu ser el treballador del qual s'ha aixecat la sospita i es pensa que dient mentides es pot netejar la seva imatge. Fa referència als tècnics de l'Ajuntament i al Molina sense dir què han fet malament aquestes persones per ocupar la seva plaça. Només dir-li a aquest anònim que d'aquestes 4 persones que parla, el 50% d'aquests estan acomiadats de forma improcedent pel Sr. Sebastià, actual Alcalde. El que pressumptament ha fet ús de la informació a la que pot tenir accés és aquest treballador, i això, a qualsevol empresa és motiu d'acomiadament per causes objectives i/o motiu d'un expedient disciplinari amb falta molt greu...Tot el que ha dit aquest anònim és passat...ara toca lluitar amb el present

Anònim ha dit...

Com que "vale más que nadie diga nada"? perdona això és una democràcia o potser ja ho hem oblidat. Defensa tant com vulguis el teu interés, però deixa que la gent digui el que vulgui.Que passa que ara anireu a pels dos dels quatre que has anomenat.Jaume, Núria, vigileu!!!Deixa a la gent en pau!!! Per cert molt mal gust parlar de psicotècnics d'altres persones...
A mi no m'agrada aquesta manera de fer.Per cert si l'anterior alcalde va fer coses mal fetes s'han de dir, això que fas està bé però recorda que l'Homs també estava i tu per darrera potser també...

Anònim ha dit...

Mari Paz: largo sí, pero claro también.
Encima de lo que estáis pasando, (supongo que no es nada agradable tener que levantarse cada día, disfrazarse, cojer la silla y el cartel e irse para el ayuntamiento), de reclamar un dinero que se os debe y ver como no se os paga y al mismo tiempo ver como el ayuntamiento en cambio si le paga 100 Mil € a Risbach por, presuntamente, hundir una calle, encima de todo esto, que aún se ponga en duda la legitimidad de lo que reclamáis y haya cachondeo con los problemas que tuviste en el pleno ya l día siguiente en el ayuntamiento

Anònim ha dit...

Mira Toni Manero, o Glòria U., si fos qui insinues hagués agafat un altre àlies, el meu entorn sí sap qui sóc (per cert en català “sóc” s’accentua), els comentaris falsos sí que són típics teus així com la falta de respecte suposant la procedència dels autors dels comentaris d’aquest o altres blogs.

Tens raó, les veritats sempre fan mal i ets tant primària que TU sí que sempre caus al parany.

Per cert, Sandy Olsson (Olivia Newton-John) i no Sendy amb E com has escrit, era la xicota de Danny Zuko (John Travolta) a Grease i en Tony Manero i no Toni amb I llatina era el nom del protagonista de Saturday Night Fever acompanyat d’una noia anomenada Stephanie Mangano. La bruna i dolenta de Grease era la Betty Rizzo i crec que hauries d’utilitzar aquest àlies que s’escau millor al teu “New Look”.

El Parxet es cutre i jo ja fa molt de temps que prenc Don Perignon i algun que altre Luxe.....

Anònim ha dit...

Soy el anonimo del 4 febrero 22,49, y no soy ningun trabajador del Ayuntamiento ni defiendo al Sebastia, pero quiero que se sepa que lo que dije de los tecnicos y del Molina es cierto porque les regalaron la plaza y nos cuesta en pagos a los contribuyentes las indemnizaciones para los hechen a los que no sirven.Que en cuanto a los sicotecnicos de los dos guardias no creo que sea de mal gusto ya que alguien que nos tenga que proteger y ademas llevar arma no puede serlo cuando la Cordinadora de Policia Local de la Generalidad dice que no son aptos para ser guardias, menos para ser Cabos.
En referencia a las plazas de Auxiliar Administrativo creo que se tendria que expedientar al informatico que ha pasado el examen a su pareja y que en su dia le paso el examen de Policia Local a la pareja de su hermana la cual trabaja tambien en el Ayuntamiento en contabilidad, ya que ese Sr se debe creer el dueño del Ayuntamiento ya que ademas de todo lo dicho es el unico que tiene acceso a todos los ordenadores que cada departamento prepara sus oposiciones, pero como ademas se puede permitir el lujo que le adjudiquen uno de los pisos del carrer del Rosario y que a su padre se le pague 3000 € de inden nizacion de productos de limpieza por una mala adjudicacion en la escuela Rosella por parte de la Reguiduria de Enseñanza, igual cree que el ayuntamiento es suyo.

maripau ha dit...

En respuesta al anónimo del día 5 a las 21,18. Gracias por tu apoyo. Comentarte que hemos cobrado ya la parte correspondiente a la devolución del impuesto ese del que no encontraban la ley (por cierto habían devuelto 8 estando el alcalde y secretario actuales ¿? y sin que haya cambiado la ley), tenemos hasta el lunes para reclamar las tasas aunque no nos han pemitido ver el expediente solicitado por instancia no respondida(y he llamada varias veces cada día).Tendré que preparar yo la alegación ya que me han privado del tiempo necesario para poderlo ver, pedir copias y enviarselo a mi abogado para que la prepare él .
En lo referente a Risbach , sin conocer el expediente no puedo opinar. Si algún día llega a mis manos y es cierto el rumor opinaré no os quepa duda.De todas maneras por lo que conozco de los informes técnicos,yo no culpo a Risbach.
Buenas noches a todos

Anònim ha dit...

Lluís, és una llàstima que hagis tornat a la publicació d'odi.
Després et queixes, però sempre desfermes tu els atacs i per tant, ets responsable de les conseqüències.
La política és molt més que la teva estratègia basada en l'insult i el pitjor de tot -per tu- és que no veus les portes que et tanques.
Seguir el dictat dels que tant t'aconsellen et comdemna a no tenir cap marge de maniobra.
Aviat reflexionaràs sobre l'escenari i potser veuràs la natura del teu error.
Ho vestiràs amb les paraules grandiloqüents de sempre (quin remei) però sentiras la fredor del qui ha de viatjar sol un llarg hivern.
En la solitut, aquests que tant t'aconsellen acabaran per no ser-hi, i tu mateix que tant t'agrada que t'aconsellin, entendras moltes coses i la magnitut del teu error.
I hauràs de decidir si l'error ét condueix a un viatge llarg o a una condemna perpètua.
Una llàstima...

Anònim ha dit...

Solo quiero decir que si el informàtico se cree el dueño del Ayuntamiento es porque a lo mejor se lo permiten porque si el il.lustrísimo lo deja que siga haciendo estas cosas es porque està con él y ve bien todo lo que hace... ah! si es esta persona solo decir que este chico hasta hace poco tiempo era del Comitè de empresa no?? Con razón està de acuerdo con todos los despidos improcedentes (que son 7) que se han hecho!! Así tiene más puestos de trabajo donde colocar a su gente... què fuerte!!!

Lluís Soler Turu ha dit...

@ a l'anònim de les 07:59,

En primer lloc, dir-te que comparteixo amb tu que es una llàstima que alguns comentaris que deixen els lectors i lectores estiguin carregats d'odi. Com et pots imaginar, en aquests casos la feina de moderació esdevé bastant complicada: si no permeto segons quins comentaris, m'acusen de censor; si els permeto, tu mateix m'acuses de fomentar l'odi. Com pots veure, no és una tasca fàcil.


Podria prendre la decisió de no publicar comentaris, tal com fa el Sr. Garcia, portaveu del PSOE. Però, precisament, penso que la gracia d'un bloc és poder establir diàleg amb els lectors i lectores.


T'equivoques completament quan afirmes que la meva estratègia es basa amb l'insult. És mentida. No sóc jo qui ha enrarit la política municipal a Viladecavalls. Esquerra exerceix una oposició contundent davant un equip de govern que viola drets fonamentals, i així ho disposen les sentències judicials contra els actuals governants del nostre poble. És el mal govern qui fomenta l'odi al nostre poble. Va ser l'Il·lustríssim qui ordenar expulsar persones de la sala de plens, arrossegant-les per terra sense cap respecte.


No t'enganyis lector anònim. No estic sol. Esquerra no està sola. Esquerra és un projecte que no para de créixer. I no és cap error construir una alternativa política al mal govern CiU-PVA. Al contrari. T'agraeixo els consells, però estigues tranquil. Esquerra tenim molt marge de maniobra. Temps al temps.

Anònim ha dit...

A l'anònim que fa de poeta donant "consells" al Lluís, si us plau.. perquè no t'apliques el conte?? A més a més, el Lluís està fent ús de la democràcia que per sort tenim, i que tú i el teu mal govern no aplica... La llibertat d'expressió és per tothom!!

Anònim ha dit...

M'afalaga que diguis que soc la Glòria U.,en cambi, comentaris com els de les cues són masclistes pròpis d'una persona primaria e inculta i que per defendre les seves ideies ha de insultar o cridar.

M'afalaga també que només hagi fet una falta d'ortografia, no em van ensenyar el català a l'escola (estava prohibit per un dictador) el que se és collita pròpia i de faltes en faig forces, de totes maneres gràcies senyor il.lustrat.

En comptes d'anar al cinema, cada diumenge anava a la plaça Sant jaume on, després de les sardanes, s'organitzava una mani pels carrers del gòtic, corriem davant dels grisos, lluitavem contra la dictadura, per aixó agraeixo la teva lliçó de cinema, mai he vist cap pel.lícula del travolta ni m'interessa com s'escriu el nom de la noia de les seves pel-lícules, jo agafo el pseudònim que em dona la gana i l'escric com em surt dels collons.


No entraré més en converses estèrils amb gent que falta el respecte als demés i que la seva paraula és l'insult,el que no deixaré de fer és donar la meva opinió, ja fà anys que vaig lluitar en contra dels fatxes i seguiré lluitan en contra de qualsevol actitut faixista com és a Viladecavalls per part de sa il.listríssima i el seguici que l'envolta.

Per últim, senyor il.lustrat, s'escriu Dom Pérignon, amb M i accén a la E, a part, jo no brindaré amb Champagne, sino amb Cava del meu pais.

Anònim ha dit...

Habitualment quan veig un comentari anònim, penso qui pot estar darrera, suposo que això ho fem tots.
El comentari que dona consells crec que deu de l'Il.lustríssim o d'algú del seu més proper entorn´. Si no vaig equivocat és curiós que una persona que ha generat odi amb les seves accions vulgui censurar comentaris que potser ha provocat ell. No s'ha de confondre la reivindicació i la denúncia amb l'odi interessat, aquest sí que és rebutjable.
Crida l'atenció que de sobte vulguin canviar la seva estratègia i semblar que ells són víctimes... Està bé rectificar i si a partir d'ara aquesta és la línia, felicitats. No obstant perquè sigui creïble s'ha de reconèixer, reparar i demanar disculpes. Només així podré entendre el missatge que et donava consells, sinó és pura hipocresia.
Per cert, és millor quedar-se sol defensant a persones que han patit o causes justes que està rodejat de persones que no respecten als altres i que en el que menys creuen és en la política...