20 de gener 2009

Felicitats Glòria, felicitats presidenta!

Divendres passat vam celebrar, a Barberà del Vallès, el Congrés Comarcal d'Esquerra al Vallès Occidental per escollir la nova Presidència i Permanent Comarcals del partit, així com els Consellers i Conselleres Nacionals de la nostra comarca.


En primer lloc vull fer un reconeixement de la tota la feina feta per les diverses Permanents Comarcals encapçalades per en Marc Sanglas, President Comarcal sortint i actual Secretari de Política Municipal a l'Executiva Nacional del partit, i agrair-li personalment tot el suport que sempre ens ha donat a la Secció Local de Viladecavalls, des de la fundació de la Secció Local fins a l'actualitat. El conec de fa prou temps per estar segur que mantindrà el mateix entusiasme i dedicació al capdavant de la Secretaria de Política Municipal d'Esquerra.


En segon lloc, vull felicitar la nova Permanent Comarcal i, molt especialment, a la nova Presidenta Comarcal d'Esquerra, la militant de Viladecavalls Glòria Ullés i Ros. L'octubre de l'any 2006 vaig escriure aquest apunt sobre la Glòria; dos anys més tard, continuo pensant exactament el mateix. Moltes felicitats Glòria, estic segur que seràs una gran Presidenta Comarcal d'Esquerra!


Finalment, vull agrair a totes i tots els militants del Vallès Occidental el vostre ampli suport a la meva candidatura com a Conseller Nacional i també felicitar els altres sis Consellers i Conselleres nacionals escollits al Congrés Comarcal: la Laura Ribalaiga de Rubí, l'Eduard Anguita de Sant Cugat, l'Eva Arasa de Sabadell, l'Eduard Pomar de Sant Cugat, en Raimon Pi de Rellinars i en Jordi Comas de Matadepera.


Som molts i moltes els que estem disposats a arremangar-nos i treballar per fer realitat el nostre projecte polític col·lectiu. Malgrat el què diguin alguns, cada cop som més. Ànims i a seguir treballant!

2 comentaris:

maripau ha dit...

Alguien dijo una vez bendita Gloria, Gloria bendita...y tenía razón.

Una vez dijiste "las personas no te decepcionan, simplemente las conoces", tenías razón, sin embargo contigo pasa lo contrario, cuanto mas te conocemos más te admiramos y mas orgullosos estamos de ser tus amigos.

Te deseo de corazón que se cumplan todas tus expectativas.

Enhorabuena Gloria, te lo mereces.

Anònim ha dit...

La feina ben feta no té fronteres, la feina mal feta no té futur.
A la Glòria, per la seva feina, sinceritat, coherencia i molts més adjectius sempre tindrà una porta oberta allà on vagi, no podrà dir el mateix l'Il.lustríssim Sebastià Homs, allà on va sempre acaba malament, amb la cua entre cames quasi sempre per un problema econòmic, ja veurem com deixa el municipi de tots, arruinat, en fallida econòmica e intervingut per una gestora, com a Marbella.

Felicitats Glòria, endavant i segueix així, per tú ni hi han fronteres.