26 de març 2009

Aquesta nit, ple ordinari

Nota ràpida només per recordar-vos que aquesta nit hi ha ple ordinari a les 21h a la sala de plens. El govern transfugovergent reconeixerà 292.000€ en factures impagades de l'Ajuntament de Viladecavalls, i proposarà al ple l'aprovació dels nous sous dels dos regidors trànsfugues que s'han incorporat al govern.

Des d'Esquerra presentem una moció sol·licitant l'anul·lació del contracte de publicitat entre l'Ajuntament i Canal Català, que té un cost de 12.000€ anuals, i també presentem una moció conjunta amb els companys d'ICV sol·licitant la realització d'una auditoria externa a l'empresa municipal Viladecavalls Multigestió SL.

Tot això i altres temes d'interès, aquesta nit a la sala de plens. Us hi espero!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Donarà el Quico suport a la moció que sol.licita trencar el contracte amb Canal Català?
En el seu bloc sempre l'ha atacat i criticat, soposo que ara serà coherent emb el que ha dit i escrit tantes i tantes vegades.
Quico, espero que pel bé del poble (que per aixó vas pactar) comencin els cambis, aquesta és una bona oportunitat, que vagi bé el plé, ja explicaras com ha anat.

Lluís Soler Turu ha dit...

Jo també tinc curiositat per sentir els seus arguments. Tenint en compte, a més, que la moció és un copiar-enganxar de la moció que va presentar el PSC el ple ordinari de març de 2008, ara fa un any exacte.

Salut i blocs!

maripau ha dit...

Ha sido un pleno lleno de sentido del humor a la vez que preocupante.
Preocupante por los números que has presentado, no se si están sumados en el 109% de endeudamiento o se han de sumar...con razón despues ponen las excusas que ponen para no pagar a la gente.
No quiero dejar de comentar y a la futura comparación del audio me remito, que el comportamiento de varias personas durante la celebración del pleno, ha superado la según el alcalde molestia que pudimos provocar Antonio y yo en el pleno del 29 de Enero, sin embargo no he visto que expulsase a nadie. ¿Quizá sea porqué se mide con diferente rasero a los amigos o cargos de confianza, que a los que no lo somos? Eso no es ni justo, ni decente.
Otro foro decidirá.
Buenas noches

Anònim ha dit...

La sensació que tinc del Quico és que està malalt, està malalt perquè el seu partit l'abandonat i ara, si no s'agafa a l'Homs com una paparra no és ningú... i això, després de tant temps defensant unes sigles, fa mal. Ell al seu blog segueix flagel.lant-se amb cadascun dels articles que fa: que perquè governa a altres indrets de Catalunya CIU-PSC, CIU-PSC-ICV, etc.. Perquè el PSOE recolza al Patxi López perquè governi amb el PP i a ell no el permeten governar amb CIU. Aquest home a vegades em dona la sensació que no vol entendre algunes coses, no? perquè des del primer dia l'executiva del PSC ha manifestat que l'únic problema és el Sebastià Homs, no CIU ni les sigles que representa. Així que, com a consell al Quico, li diria que deixi de fer articles sense sentit, ja que el problema no està entre partits i sigles de partits, el problema és governar amb el Sr. Sebastià Homs...

maripau ha dit...

Lluis, he leido el acta del pleno del día 29 y me ha sorprendido la falta de rigor de quien transcribe el audio, es como si tuviese animadversión hacia Antonio, poniendo hechos y palabras en su boca que no fueron ni dichas ni hechas por él, increible.
Lamento que el acta fuese aprobada por unanimidad ya que, si es posible, solicitaremos desde el foro que sea necesario su corrección a la vez que la retirada de los nombres completos tal y como aparecen, al tratarse de unos hechos tergiversados por su autor con el único fin de intentar por fin ganar un juicio, ya que de momento aun no lo han conseguido.