02 de març 2009

Última hora: l'executiva del PSC ha decidit dissoldre el PSOE-Viladecavalls

L'Il·lustríssim Sr. Homs declarava divendres passat que no s'imaginava això. Doncs aquí també ho diuen. És el preu que han pagat a Can PSOE per entrar al mal govern de Viladecavalls. Només el futur ens dirà si aquesta maniobra ha estat un bon negoci pel Sr. García Cano i companyia.


Així doncs, sembla que la dissolució del PSOE-Viladecavalls ja és un fet consumat. Només espero que amb aquesta dissolució també es posi fi a aquelles autodefinicions de "la punta de lanza de los partidos de la izquierda local" que tan mal ens han fet a Esquerra. Almenys, mai més ningú podrà escampar mentides dient que votar Esquerra-Viladecavalls és fer alcalde el Sr. García Cano. Ara ja no cola.


Ha estat CiU qui ha pactat amb aquest regidor (del grup mixt??). Aquesta és la realitat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El Kiko es funcionario o que puesto ocupa en el Ayuntamiento de Terrassa?, igual el Pere le pregunta al Sebastia como despedir a un empleado (para no hacerlo igual que el Sebas los pierde todos)

... ha dit...

GOOOOOOL EN EL SARINEROOO !!
Això sí que és un gol per l'esquadra, o una ensetrillada en tota regla.
Espero que el culebrot Viladecalplà s'acabi d'una vegada i tingueu un govern que miri pel poble.
Salut !

Anònim ha dit...

Ya le gustaría al Sebas que el Pere le preguntara algo sobre su gestión... El Pere está muy, pero muy por encima del Sebas, no se puede comparar. El Pere es Alcalde de una Ciudad de más de 200.000 habitantes, y su experiencia le sobra para saber que no tiene nada que ver las divergencias políticas con lo laboral. Es un Alcalde demócrata, por favor... no se puede comparar!!

Anònim ha dit...

Si alguna cosa farà el Pere és posar al govern del Sr. Homs com a exemple del que no s'ha de fer MAI, o sigui, com una gestió nefasta i una mala gestió... això és el que té ser un mal exemple...

Anònim ha dit...

Si d'alguna cosa pot estar orgullós el Sr. Homs és de que ningú vol imitar-lo... per tant és únic, és l'únic que pensa que sap fer coses, i les sap fer és clar, malament, molt malament...

Anònim ha dit...

Sebastià, t'ha arrivat el final polític i t'emportes al Quico, ets genial, ni volén ningú ho hagués fet millor.
Els que et coneixem de fa anys d'esquerra ja ho saviem, ara ho saven els de CiU, els socialistes i tot el vallés, ja ha arrivat a la direcció del PSC a nivell de Catalunya.
Felicitats, et faré un monument amb pedres d'encenedor.

Anònim ha dit...

Es cert, el Sebastià era d'ERC fa anys i va ser expulsat

Anònim ha dit...

D'aquí aquesta aversió tan gran que té l'il.lustríssim cap a ERC, mai ho ha pogut superar...

Anònim ha dit...

Perquè no pares de dir PSOE quan es PSC??
T'agradaria que a partir d'ara mencionessim el teu partit com "Izquierda Repúblicana"?

Anònim ha dit...

Izquierda Republicana es un partit que no existeix, es diu Esquerra Republicana perquè és així.. PSOE sí que existeix i el Quico sempre s'ha manifestat més del PSOE que del PSC, amb tots els temes del seu bloc, sobre la memòria històrica, Federico García Lorca, Machado, batalles nacionals, etc...Bueno, ara no sé de què es sentirà, perquè per no tenir no té ni partit...així és la vida...

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Extret textualment del peu de pàgina de la web www.socialistes.cat:

"Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) · Nicaragua 75-77 · 08029 Barcelona"


PSC és PSOE. Són dues cares de la mateixa moneda, i la realitat política ho confirma cada dia. Tan sols em limito a dir les coses pel seu nom. No veig quin problema hi ha...

Anònim ha dit...

Ja comencem amb temes de llengua, dins del PSC-PSOE hi han els socialistes catalans i els socialistes espanyols, el Quico i bona part de qui l'envolta són PSOE en quan a espanyolisme, per aixó jo també trovo molt encertat el tracte de PSOE quan parlem del qui fins ara era el portanveu dels socialistes a Viladecavalls.
Qui els hi molesta no és la dreta catalana o espanyola sinó els independentistes catalans, espero que amb el proper relleu dins del PSC-PSOE puguem parlar de PSC i no seguir amb PSOEistes.
Demostra l'anònim del 04/03 de les 07:57 la seva o mala baba o la seva gran incultura, o es que li diu El Rei de l'hamburguesa al Burger King??

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Hola blogueros.

No contestaré ningún comentario anónimo en ningún blog en que se me calumnie o injurie, si alguien quiere dar su opinión insultando o faltando a la verdad, que dé su nombre y le contestaré, si es como anónimo tomaré las mismas medidas que con el blog que se ha cerrado por orden judicial y que estamos a la espera del resultado de las investigaciones policiales, o sea conocer de manera oficial a los autores.

Dicho esto, yo veo el pacto con CIU-PSC de la forma siguiente:

-Se le da a CIU aire para acabar la legislatura a pesar de la mala gestión actual.
-El Alcalde no cambiará su forma de hacer, véase el trato a las personas despedidas y que no son del agrado del Alcalde
-No se tiene en cuenta todas las vejaciones que hizo el Alcalde a la oposición desde el principio de la legislatura.
-Los socios políticos del Sr. Sebastiá, no duran nada (Jordi Salvador, PVA)
-Los ex regidores del PSC, no han tenido en cuenta las directrices del partido por el cual se presentaron.
-Las regidurías dadas al PSC son ridículas, las compartidas ni las verán.

Quede claro que esto es mi opinión, si el tiempo me demuestra que estoy equivocado la rectificaré.

Un saludo.