10 de març 2009

una nova notícia a l'Avui Terrassa

"Segons comenta Lluís Soler Turu, portaveu d’Esquerra Republicana a Viladecavalls, fa temps que “Francisco García Cano tenia moltes ganes d’entrar en el govern costés el que costés”."


Llegiu la notícia completa aquí.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sorprén moltíssim que el Sr. Garcia Cano faci un article al seu blog dient que a Euskadi pot pactar el PSE amb el PP i a Viladecavalls no es pot pactar amb CIU, amb l'expressió de "manda huevos". Encara no ha llegit el perquè el PSC no ha donat el vistiplau a aquest Pacte? Ho va deixar molt clar a les seves declaracions el Sr. Ballart: "diem no al pacte, no per les sigles del partit sinó pel Sr. Sebastià Homs". Si a CIU hi hagués una altra persona al capdavant, estic segur que el PSC no hagués posat problemes, el gran problema és només un i es diu SEBASTIA HOMS...Imagina't si és indesitjable l'Homs que el PSOE permet abans un pacte amb el PP a Euskadi que un pacte amb l'Homs de Viladecavalls...què fort!!

maripau ha dit...

No hay más ciego que el que no quiere ver.
De todas maneras tienes razón Anònim, que el PSC-PSOE prefiera al PP que al lustrísimo dice mucho de la fama que ha conseguido dentro y fuera de Vila, debe sentirse orgulloso de su "proeza"

Anònim ha dit...

Respiro mucha envidia en este blog al pacto CiU-PSOE... será que os veis muchos años en la oposición. Porqué está claro que ERC nunca ganará en mayoría, por lo tanto, con quién pactareis para alcanzar la alcaldía?
La jugada de Homs es de maestros! Ha dejado a la oposición, dividida, compuesta y, sin posibles novios para sumar más por los siglos de los siglos...

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Encara poden passar moltes coses fins al maig del 2011...

La vida m'ha ensenyat que aquells que creuen saber enganyar als altres sempre acaben tastant la seva propia medecina. L'engany només desperta recel i desconfiança. Aquells que creuen saber enganyar estan condemnats al seu propi engany; són ells mateixos els primers a autoenganyar-se.

Temps al temps, anònim. No hi ha res clar fins l'endemà de les eleccions...

Anònim ha dit...

Lluís pq parles d'engany?

Si et prens l'acció dels demés com a maniobres fosques, d'engany o dolentes, no creus que caus en un cert maniqueisme?

Tens tendència a deslegitimar als altres, i això no és bo. Ni pels altres ni per tu.

Anònim ha dit...

Esquerra a Viladecavalls no es pot sorprendre de quedar-se cada cop més aïllada. La seva actitud és clarament (i antiquadament) hostil i així és molt difícil crear complicitats o unes relacions mínimament correctes que puguin canalitzar pactes polítics.

Amb l'argument/premisa que la culpa sempre és dels altres no es pot construir absolutament res.

Tot plegat acaba sent massa previsible... i avorrit.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Parlo d'engany amb coneixement de causa. No és maniqueisme ni qüestió de fe. Em sap greu.

No considero que tingui tendència de res; senzillament, sóc honest. Crec en la honestedat i en la lleialtat als principis polítics com a valors de les persones que ens dediquem a la tasca de fer política.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Esquerra-Viladecavalls volem arreglar les coses. Volem arreglar l'hostilitat, la confrontació i la crispació generades exclusivament per les males maneres de fer de l'equip de govern.

Si consideres que la legitima tasca de control i fiscalització política que exercim com a grup de l'oposició és actuar de forma hostil, això diu molt de la teva forma d'entendre la democràcia.

Cada cop som més les persones que volem arreglar les coses. Esquerra-Viladecavalls és més forta cada dia que passa. Malgrat vulguis pensar el contrari...

Anònim ha dit...

Lluis, crec que t´estàs equivocant. És evident que no podies pactar amb CiU -ja teniu una mala experiència d´un pacte semblant a l´anterior legislatura- però el que has de fer és demostrar tot el que dius i, sobretot, demostrar que teniu una alternativa de govern.
És molt suspitós, per exemple, que mai contestes a preguntes que es et fan en aquest blog i que et podrien posar en compromisos. El que passa és que, no contestant, ja contestes i demostres de quin peu calces...

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Els temps en política són molt importants. Així doncs, cada cosa al seu temps.

Tinc per costum respondre tots aquells comentaris i qüestions que els lectors i lectores em plantegen, sempre que ho facin amb respecte. La demagògia no és benvinguda en aquest bloc.