05 d’abril 2009

foto-denúncia

Us penjo una fotografia recent del contenidor de paper que hi ha davant de l'Ajuntament de Viladecavalls. Com ja és habitual, la zona dels contenidors es troba en un estat lamentable.


Ara fem una ampliació, i fixem-nos en el contingut de la bossa negra.

Sí, és una bossa negra plena de papers. Sí, és l'escut del govern Homs-García Cano. Sí, és documentació de l'Ajuntament de Viladecavalls. Sí, la documentació no ha estat destruïda i la pot agafar qualsevol. No cal que digui res més, oi? Em sembla que sobren les paraules...

21 comentaris:

... ha dit...

Però per què s'ha de destruir? Si no deuen saber ni ESCRIURE! com a molt hi haur`à dibuixos en plastidecor o dacs! jajajaja
Salut!

maripau ha dit...

Según de que se trate pueden estar vulnerando la Ley de Protección de Datos.
Hemos de recordar que no sería la primera vez que desde la Agencia de Protección de Datos piden explicaciones al Ayuntamiento, sobre el tratamiento dado a datos de carácter personal.

Anònim ha dit...

no se si sabran leer o escribir pero que sepas que todos los funcionarios existentes entraron casi en la epoca de felix, ademas de que la mari paz no hable ya que antes que los regidores del equipo de gobierno tubieran los planos del plan general ya los tenia ella (epoca de Felix)

Anònim ha dit...

Quin exemple, primer en quan a la llei de protecció de dades, i després en quan a normes de comportament i ciutadania.
Si no hi cap no vagis a un altre contenidor, fes com l'ajuntament, deixa-ho al costat, al terra del carrer, fen una pila, Viladecavalls NETA!!!
Gràcies govern CiU + Trànfugues.

Anònim ha dit...

anònim de les 00:01:

per això es queixa tant la MariPaz, perquè des que es va acabar el govern CiU+ERC les coses han cambiat molt per ella, cap a malament, és clar !!!

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim de les 11:49,

Si tens alguna prova de tractes de favor, et demano que vagis al jutjat. Per part d'Esquerra tenim la consciència ben tranquil·la. Si no tens cap prova, això que fas és calumniar. I diu molt de la teva covardia que ho facis amagat darrera d'un anònim.

Lluís Soler Turu ha dit...

Avís a tots i totes les comentaristes:

Us demano que feu un esforç a l'hora de facilitar-me la feina per moderar els comentaris. En aquest bloc hi tenen cabuda totes les opinions, però sempre des del respecte.

Salut i blocs!

maripau ha dit...

Lluis, no entraré a contestar a esos valientes difamadores que creen en la famosa frase de "calumnia que algo queda".
Lo tienen fácil, tan solo tienen que ir al Juzgado o a Fiscalía y presentar una denuncia...el problema es que en ambos sitios se ha de dar el nombre y tener pruebas.
¿Tu crees que si tuviesen algo contra mi no hubiesen ido ya al Juzgado y lo hubiesen hecho público en algún diario?
Déjalos que rabien, de aquí a no demasiado les "llegarán noticias agradables".

Anònim ha dit...

No ens enganyem, el Sebastià, Regina i les dugues F. no cambiaran, els dos regidors expulsats del PSC no rebaixaran la crispació i els del govern o els de l'entorn de govern seguiran escampan mentides i calúmnies en contra de qui no comulgui amb la seva manera dictatorial de fer política, per exemple els comentaris d'aquests dos anònims i que tothom sap qui són.

Anònim ha dit...

La democracia ens permet votar i escollir els nostres representants. Ho vam fer el Maig del 2007 i ho tornarem a fer al 2011. A veure si tothom ho enten!!!

Anònim ha dit...

Ningú questiona els resultats del 2007, donem les opinions personals sobre les maneres de fer de certes persones, al 2011 el poble tornarà a parlar, acceptarem els resultats, no oblidem que Hitler va pujar al poder gràcies a unes eleccions, ningú va questionar els resultats de les urnes, va ser questionat i es va lluitar en contra d'ell quan es va treure la careta de corder, com ha passat amb el Sebastià i el seu entorn.
Hi ha gent que confon el discrepar amb no acceptar uns resultats electorals, potser són ells qui no són demòcrates ja que o estàs amb mí o et despedeixo, et denuncio, et faig mòving.... el que fà l'actual equip de govern amb ex-socialistes del PSC-PSOE inclosos.

Toni Manero ha dit...

Tinc unes targetes fetes a casa amb cartulina de color groc i que hi ha escrit amb rotuladors de colorins:
"Passi VIP per entrar a l'ajuntament en horari d'oficina"
Heu de fer un retrat-dibuix de la vostra cara a la cantonada superior dreta (d'aquarel.la) ja que són unipersonals i personalitzats.
No os queixareu, amb gestos com aquests desapareixerà ben aviat tota la crispació.

Anònim ha dit...

Gràcies al Sebastià i al Toni Florido (promotor de sopars mentre gestava el cambi PVA-PSOE) el Quico en un any i mig podrà tramitar la seva jubilació. La cotització d'aquest últim any i mig (pagat per tots els contribuents més de 70.000 euros)el portaran a poder gaudir d'una jubilació en millors condicions que la que li esperava si seguia a l'oposició.

Nouvingut ha dit...

Treballar més a l'ajuntament (govern i càrrecs de confiança, no treballadors) és el que haurieu de fer i deixar de mirar, llegir i escriure de manera malaltissa als blocs del qui critiquen la vostra manera de fer.
En hores de treball a treballar i en hores de lleure feu el que vulgueu però amb els diners dels meus impostos TREBALLEU.

Anònim ha dit...

La piscnina de Can Trias, el camp de gespa, el camp de gespa de Vila, el nou pavelló, la nova coberta de l´anfiteatre, els pisos de protecció oficial, ara amb els diners del PlaE nou carrer de l´ajuntament, el pont de Sant Miquel, l´asfaltat de carrers... segueixo? Tot això gràcies a CiU+PVA+les 2 F.
La resta només són fotos!!!
Endavant Viladecavalls !!!

Anònim ha dit...

Pots seguir dien el que vulguis, el temps posa a tothom al seu lloc, per alguna cosa NINGÚ vol saver res del Sebastià ni del Florido, ni els del seu pròpi partit.
El seu pròpi equip de govern no savia res de les factures impagades i moltes més coses que sortiran a la llum.
Quan tota la merda d'aquest ajuntament surti a la llum marxareu com RATES.

Lluís Soler Turu ha dit...

La piscina de municipal de Viladecavalls i el nou Pavelló són projectes iniciats per Esquerra quan vam ser al govern 2004-2006, i pels quals vam aconseguir subvencions de la Generalitat (1,5 milions d'euros pel pavelló i 230.000€ per la piscina).


El pont de Sant Miquel es va incloure als pressupostos municipals de l'any 2006 gracies al procés de pressupostos participatius que va impulsar Esquerra durant l'any 2005. Esquerra va impulsar la redacció del projecte del nou pont quan vam ser a govern.


Els dos camps de gespa, els pisos de promoció de Multigestió i l'asfaltat dels carrers han estat actuacions de CiU-PVA, és cert. Encara no estan pagats, i això també és cert. Leasings, hipotèques i factures impagades volatilitzades per ocultar l'endeutament real al qual ens ha portat la mala gestió de CiU-PVA, i que tots els veïns i veïnes de Viladecavalls pagarem durant anys amb els nostres impostos (augment de taxes 4,8%, augment taxa escombraries 17%...). L'Ajuntament ha assolit un nivell d'endeutament insostenible.


La coberta de l'amfiteatre només és un projecte sobre paper, i em temo que aquesta legislatura no es podrà executar: no hi ha diners a l'ajuntament.


Del Plan E ja en vaig parlar: El govern espanyol ens sotmet a un espoli fiscal de 3000€ per habitant cada any, i ara ens dóna 177€ per habitant aquest any 2009 i ens obliga a gastar-los en construcció. Quants carrers podríem asfaltar o refer si fossim independents?


Esquerra volem arreglar les coses. El 2011 passarem pàgina.

Anònim ha dit...

¿Como se puede pactar con la persona que quiso ser alcalde, que te quiso enviar a la oposición seis meses antes, pactando con el que hasta la fecha te dió la estabilidad para ser alcalde?

¿Como puedes pactar con tu adversario político y con quien te disputas el mismo espacio electoral?

¿Como puedes criticar el sueldo del anterior primer teniente de alcaldía y cuando asumes el mismo cargo te mantienes e incluso te subes un poco más el sueldo?

Quien lo entienda me lo explique.

... ha dit...

Quant d'anònim! sort que demanaves col·laboració i facilitat de moderació!

maripau ha dit...

Albert, dividamos las personas en dos grupos, los que tienen un c.i. por encima de la media y los que no, de ahí la falta de "colaboración" de algunos que no entienden que cometer un error y no corregirlo es otro error mayor.
POR CIERTO LLUIS AUNQUE NO TENGA RELACION CON EL TEMA ¿TIENE O NO TIENE INSTALADA LA DEPURADORA LA PISCINA DE CAN TRIAS?

maripau ha dit...

Hola Lluis, aunque ya no sea Sant Jordi, espero que hayas disfrutado del día. Para mi ha estado repleto de buenas noticias.
Por cierto, que no se me olvide el motivo de escribir, he pasado a la Agencia de Protección de Datos el acta del pleno de enero, no sé por qué me da que se vulnera la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, como posiblemente ya sucedió en el pleno del 31 de Julio de 2.008.
Hoy (23/4) ha sido un día fantástico..., mañana más.
Mejoraté