29 de maig 2009

dir la veritat

Ahir, minuts abans de les 21h, vaig ser agredit a l'entrada de l'Ajuntament quan anava cap al ple, pel simple fet d'haver dit la veritat. Davant la violència d'uns quants, la passivitat va ser l'actitud de l'Il·lustríssim Alcalde i alguns membres i ex-membres de l'equip de govern que hi eren presents.


Sóc el portaveu del grup municipal d'Esquerra. Som a l'oposició i, per tant, tenim el deure de fiscalitzar a l'equip de govern. Esquerra ha denunciat una mala pràctica de l'equip de govern, concretament un tracte de favor que es tradueix amb un ingrés de 6.000€ a una entitat esportiva. Nosaltres no estem en contra de cap entitat però, repeteixo, tenim el deure de denunciar els incompliments de la llei de subvencions. Les intimidacions, coaccions, agressions que han intentat impedir el meu dret fonamental a exercir la meva funció política no em faran trair els valors de la transparència, legalitat i honestedat.

25 comentaris:

Jordi Eduard ha dit...

Tot el suport LLuis!

Anònim ha dit...

Si cal venim els d'Ullastrell a fer de guardaespatlles!

Bernat Picornell Grenzner ha dit...

ànims i tot el suport!!!

maripau ha dit...

Lluis ya he comentado el tema esta madrugada en un hilo anterior. Estate tranquilo, hoy era el comentario generalizado en Vila, me imagino que el Ayuntamiento denunciará a los agresores tanto por tu condición de Regidor como por el escenario del suceso, estando presentes la práctica totalidad del equipo de gobierno, que dicho sea de paso, poco hizo para proteger la integridad física de un Regidor de Viladecavalls.
Animos y adelante, estás cumpliendo con tu obligación.

Màxim Decimus Meridius ha dit...

És totalment inadmissible l'actitud de l'Il.lustríssim, per la seva passivitat davant del que savia que hanava a passar.
És vergonyosa l'actitud de certs membres de la Union Deportiva Can Trias, embrutant el nom del club, a més, són els mateixos que després de les passades eleccions municipals van agredir el pare d'un militant d'esquerra a Can Trias.
És també totalment inadmissible el comentari de l'il.lustríssim dient que el Lluís és el provocador i per aixó l'ajuntament no emprendrà cap mida en contra d'aquests energúmens, és com justificar la violència de gènere quan una dona no calla perquè la insulten i la agredeixen, TAMBÉ ESTÀ PROVOCANT PER NO CALLAR, PER DIR LA VERITAT!!!

Qué diuen els altres regidors de CiU, i els dos regidors no adscrits, es sumen a l'afirmació de l'il.lustríssim que el Lluís s'ho ha buscat per provocador???

Arriba un moment en que un ha de dir prou, fins aquí hem arribat.
Endavant Lluís, tot el meu suport.

Manel Martinez ha dit...

Hola Lluís,

Vull que sapigues que tens tot el meu suport. Es pot estar d'acord o en desacord amb una ideologia política, una crítica o un fet; però l'atac barroer d'ahir diu molt de com son les persones. Tampoc em sorpren, diu el refraner español: "dime con quien andas y te diré quien eres"... aquests eren amics del Vega no????

Una abraçada i ánims!

pedro ha dit...

Hola Lluís,
Felicidades y ánimo,
Porque la historia de los avances en la humanidad en la lucha por la dignidad y la libertad la escribieron y la escribirá gente como tu,
Hay otros que también salen en la historia como firmes defensores de lo carca, retrogrado y facineroso, también de esos estaban ayer en el pleno del Ayuntamiento
Los anónimos es el baremo de la tensión y el miedo que impera hoy en la Vila.
Como se puede ser tan hipócritas de querer tanto a tu pueblo y no ejercer el poder que da la democracia para dirigir, proteger, calmar, aconsejar, velar y avanzar en la convivencia de tu pueblo,
Si hoy un concejal es agredido como en su DIA lo fue un amigo y vecino nuestro Francisco Cano.
Si ayer fue agredido un concejal esta siendo agredido todo el consistorio desde el alcalde hasta el último vecino de Vila.
Si no hay una respuesta clara y contundente desde el consistorio la impresión será que la veda se ha levantado y los únicos responsables serán sus gobernantes

El poder de la palabra nunca ha matado ha nadie l’ únic que va parla cla català i alt al ple d'ahir va ser el Lluís.

Evidentment no estic d'acord en tot amb ERC però Lluís compta que aquí tens un company i que a partir d’ara mai caminaràs sol.

Anònim ha dit...

Parte de los componentes de la PVA son violentos, al inicio de la legislatura agredieron a un vecino de Can trias, eran los que rompian los carteles de la candidata a alcaldia de Esquerra, ahora agreden al Lluís (regidor de Viladecavalls).
¿Qual será la próxima?
¿Hasta cuando?

Hasta ahora nadie los denuncia por miedo, estos comentarios has de ser anónimos por miedo, estamos viviendo con miedo a defender la verdad y la libertad....a que suena esto, parece que estemos en Euskadi ¿no?, estos no son asesinos como los etarras pero la metodologia es la misma, ejercen el miedo a la población para defender sus ideas y hacer callar las bocas discrepantes.
¿que diferencia hay entre estos dos comentarios?

Niñato hijo de puta, vente a Can trias y te vas a enterar.

Pagame el impuesto reviolucionario o te vas a enterar.


No hay diferencias, los dos son comentarios propios de grupos violentos a los que hay que erradicar.

Yo tampoco concuerdo con ciertos planteamientos de esquerra pero concuerdo con la opinion de la mayoria de gente, hay que echar a esta gentuza del panorama político y de las instituciones deportivas y cultuirales.

Unknown ha dit...

Tot el meu suport també. T'estimo.

Lluís Soler Turu ha dit...

Moltes gràcies a totes i tots pel vostre suport i els ànims que m'esteu fent arribar per comentaris al bloc, correu-e, trucades o en persona.

No és fàcil fer política municipal en aquestes condicions, però no tingueu cap dubte que ens mantindrem ferms en el nostre deure de controlar i fiscalitzar l'acció de govern.

Moltes gràcies de nou per ser al nostre costat.

Manel A. Rebollal i Fernàndez ha dit...

Ànims Lluís!!
Sembla mentida que al segle XXI puguin passar fets com aquests.
Diu molt de la gent que els provoca i dels interessos que hi ha al darrera.
Sovint, als pobles petits i no tant, governats per personatges de poca alçada política, s'utilitzen les entitats per tal de practicar caciquisme.
Entre tots i totes hem de desemmascarar aquesta mena de personatges que prostitueixen la Democràcia, i que amb els diners dels contribuents compren voluntats per benefici propi.

Salut Company!!

Josep Margalef ha dit...

Lluís

Ànims...!

Ja ens ho explicaràs més detalladament, però pel què veig, el tema té tela

Ens veiem aviat!

Eduard González ha dit...

molts ànims lluis!! Quan fas bé la feina i a més tens raó, despertes la enveja i l'odi dels k no la tenen!! Endavant company!!

Carles Caballero ha dit...

ep, me n'acabo d'assabentar pel facebook. estic flipant. tot el meu suport company. si cal res, a la teva disposició. ànims alcalde!

Neus Puigdomènech ha dit...

Estic d'acord amb tu Lluis, ànims!
Sembla mentida que passin aquestes coses...Molts petons Lluis!

Guille ha dit...

sole, man! quina penya... No se noi, no se si et val la pena cremar-te amb gent d'aquest nivell.

anims!

Carles Rodríguez ha dit...

Gent com la que et va agredir embruten el nom de Can Trias i el de Viladecavalls. No cal dir que tens tot el meu suport i el d'ICV.

Salut!

Rafa ha dit...

Tot el suport i ànims.

Anònim ha dit...

Hola Lluís, fa un temps vaig dir en un comentari que la marxa del Vega és un pacte entre el Sebastià i ell mateix, però que segueixen sent un equip de govern.
Aquests que et varen agredir a tú van agredir a una altra persona d'esquerra i en aquell moment anaven amb el Vega. Ara aquests són els enviats per agredir del Vega i el Sebastià, ja que l'Il.lustríssim es va comportar molt malament el dia de la teva agressió, per tant donava suport als agressors amb la seva actitud.
El Quico és un titella del Vega i el Sebastià, i a sobre, està conforme en ser-ho...
No cal dir-te que tens el suport de molta gent perquè sabem que estàs fent una oposició com cal. Ah...!! la notícia publicada al Diari de Terrassa sobre els fets el dissabte, s'allunya molt de la realitat. El Sebastià estava disfrutant dels fets i en cap moment va intervenir per evitar la teva agressió, la foto de la portada va ser molt abans dels fets, totalment preparada...

Alexandre López-Borrull ha dit...

Caram, Lluís, escrivint al meu bloc per fer-te un enllaç, ho acabo de saber.

Poca cosa es pot dir més enllà de donar-te suport. Saps que tens raó. La intolerància de la manca d'arguments esdevé violència gratuïta.

No amollis, sé que no ho faràs. No et sorprenguin les hipocresies. En veuràs moltes aquests dies. El pitjor seran els silencis.

Endavant amb la feina. Des de Gràcia, estem amb vosaltres, si necessiteu res, ja saps on sóc.

Cuidar-se!!!

àlex

Anònim ha dit...

Molts ànims Lluís!! La gent demòcrata estem totalment en contra d'aquestes accions.
Hem de procurar vetllar pel manteniment de la democràcia que per sort tenim, tot i que alguns s'han oblidat del que significa i el que comporta...
Gràcies a ella tens uns drets fonamentals que no es poden vulnerar i que les persones que et van agredir ho van fer, per tant, quan hi hagi sentència ja veuran que els comporta...

Anònim ha dit...

No entenc com desprès de l'agressió es va permetre l'entrada d'aquesta persona al ple i en canvi es va expulsar al sr. que volia gravar el ple en vídeo.
No puc entendre que en acabar el ple es desentenguessin un altre vegada d'aquest individu, que novament et va increpar i de no ser per un familiar teu que si va interposar i podien haver-hi hagut nous problemes.
Crec que se li hauria de prohibir l'entrada al ple i a l'Ajuntament i que segueixi demanant les subvencions per escrit o a través dels seus amics.
Per cert, que hi ha d'una subvenció que va citar l'il·lustríssim per una altra entitat amb problemes econòmics (Casal Familiar), sense passar la normativa de subvencions?
Tots estem amb tu.

maripau ha dit...

Totalmente de acuerdo con el anónimo de las 18,48. A mi marido y a mi se nos prohibió la entrada en el ayuntamiento durante CINCO SEMANAS, por los incidentes del pleno del 29 de Mayo. Nos denunciaron por allanamiento de morada (sobreseido) y por desorden público y desobediencia (perdieron), la medida se tomó POR NUESTRO CARACTER CONFLICTIVO Y VIOLENTO ¿?. En ambos casos la Juez en su Fallo dice que se nos han vulnerado derechos fundamentales, y que la orden del alcalde y policia no estan ajustadas a derecho, vamos QUE FUERON ILEGALES. En este pleno vuelve la vulneración de un derecho fundamental (art.20.1.d de la Constitución) y una expulsión del alcalde no ajustada a derecho. Quizá la actitud de Antonio "es violenta" y la de los agresores de Lluis no, sino no entiendo como a mi marido lo expulsan por preguntar si no se puede quedar de pie y al resto les da entrada el lustrísimo en la sala de plenos.
Por cierto Lluis, nos toca el Juzgado nº 2, al acabar el pleno denunciamos al alcalde, estamos hartos de sus cacicadas... de momento contra nosotros han perdido 3 de 3, esto lleva camino de convertirse en un chorreo, jeje.
Cuenta conmigo para lo que necesites.

Xavier Rossell-Aparicio ha dit...

Salut i ànims, company!
'L'única lluita que es perd, és la que s'bandona'...
i no és el nostre cas! ;-)
Si et cal res, ja ho saps.
Una abraçada i a reveure.

... ha dit...

dos setmanes tard per absència meva però tot i així calia dir-ho:

Tot el meu suport per tu i tot el meu rebuig a la violència!

Ànims!