14 de maig 2009

L'antic PSC de Viladecavalls crearà un nou partit socialista "no nacionalista"

Notícia publicada avui al Diari El Punt, que podeu llegir aquí.

Sempre m'han semblat curioses aquestes definicions negatives: "No nacionalista". També es podria definir aquest nou partit com a "no conservador", "no comunista", "no astrofísic", "no xinès" i un llarg etcètera. La trampa que fan és una altra, però, i es basa en la rutinària omissió d'un detallet. El Sr. Garcia Cano i els seus, efectivament, crearan un nou partit socialista no nacionalista... català. Amb aquest afegitó, tot quadra. Llavors s'entenen, per exemple, les seves intervencions al ple municipal o al seu bloc personal fent exaltació del nacionalisme espanyol més furibund. Algú creu que un "no nacionalista" real i conseqüent tindria el discurs del Sr. Garcia Cano?

4 comentaris:

antiespanyol ha dit...

Crec que s'hauria de dir NPTSaC,
Nou
Partit
Transfugo
Socialista
anti
Català

I pretenia ser alcalde amb els vots d'esquerra???
Està com un llum d'oli.

Toni Manero ha dit...

Només recordar al Quico que a Viladecavalls el PSC-PSOE guanya a totes les eleccions escepte les municipals encapçalada per ell.
Es a dir, si als vots obtinguts a les passades municipals els hi restem els vots que per inèrcia s'emporta els PSC-PSOE, el nou partit del Quico desapareixerà com el PP a Viladecavalls.
La notícia també permet treure altres conclussións, per exemple, la poca valentia del Quico. Jo em defineixo català, independentista, no espanyol, nacionalista català....i amb molt d'orgull allà on vaig ho manifesto i ho defenc, en cambi el Quico no s'atreveix a dir que és nacionalista espanyol, s'autodefineix com a no nacionalista...català....evidentment... aleshores també hauria de dir no nacionalista francés, alemany, argentí, anglès, polones, ucranià....

Unknown ha dit...

No entenc encara que vol dir ser "no nacionalista" tothom és Nacionalista d'algún territori, estat o ciutadà del món.
Els comentaris d'autoanomenar-se no nacionalistes referint-se als catalans i vascos donoten sempre un cert toc d'intolerància respecte a la diferència.

Anònim ha dit...

I C.I.U governa amb ell? quin girigall.
Al P.S.C. / P.S.O.E. el voten catalanistes i espanyolistes, almenys això defensava el Sr Quico no fa gaire.
Es podrà tornar a presentar al ser inclos a la llista de trànsfugues?
Sempre pot demanar informacio a la comarcal del PSC, jeje