17 de juny 2009

escrivint la meva tesi doctoral

Aquesta setmana no disposo de temps per actualitzar el bloc. La setmana que ve us comentaré alguns aspectes del proper ple extraordinari convocat pel 25 de juny. Gràcies per la vostra comprensió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluis! Et vull fer unes consultes. M'han dit que dues administratives de l'ajuntament han hagut de plegar pq s'han hagut d'examinar per aconseguir la plaça i han suspès.
Alhora sembla ser que una altra administrativa, que tenia mitja jornada de dedicació contractada, l'han passat a jornada complerta sense haver de fer cap examen.
És veritat això?
És veritat que aquesta afortunada administrativa a qui han millorat el contracte és la dona d'un regidor de l'equip de govern?
Em pots resoldre aquests dubtes?
Gràcies!

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Sobre la primera consulta, és cert. Quan surt una plaça a concurs, si no aproves l'examen, perds la plaça.

Sobre la segona consulta, desconec si hi ha hagut una millora de contracte d'alguna altra administrativa. En qualsevol cas, l'examen no és necessari si el treballador en qüestió es troba en una situació interina. Les places definitives s'han de guanyar per examen, però es pot contractar un administratiu interí sense examen, i la seva plaça quedarà pendent de convocar (però tard o d'hora s'haurà de convocar i la podrà guanyar o perdre en funció de la nota obtinguda a l'examen).

Salutacions