16 d’octubre 2009

Canal Terrassa Vallès ja emet amb TDT

La creació del consorci per un nou canal de TDT supramunicipal entre Terrassa, Viladecavalls, Matadepera, Vacarisses, Ullastrell i Sant Llorenç Savall va ser un dels diversos projectes que vam impulsar durant els dos anys que vaig ser regidor de comunicació i noves tecnologies de l'Ajuntament de Viladecavalls. D'això fa només tres anys, tot i que han passat tantes coses que em sembla una eternitat. El passat 28 de juliol de 2006 transcrivia en aquesta nota al bloc la intervenció que vaig fer al ple municipal, ja des de l'oposició, defensant l'obra de govern d'Esquerra-Viladecavalls. Avui, tres anys més tard, aquell projecte ja és una realitat.


Faig política municipal per millorar Viladecavalls. M'il·lusiona veure que, després de tres anys, encara es van fent realitat projectes que la gent d'Esquerra-Viladecavalls vam impulsar i treballar activament des de l'equip de govern, des de les àrees d'esports, participació ciutadana, joventut, comunicació i noves tecnologies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Recordem també el pabelló municipal, va ser un projecte iniciat per esquerra quan governava avans que es trenqués el globus de la zona esportiva, esquerra va aconseguir els diners pel pabelló inicial, gràcies al Sebastià ara tenim en construcció un pabelló molt maco però paralitzat per manca de diners, (ja el vareu avisar en un plé).
El pont de Sant Miquel va sortir gràcies a participació ciutadana que va impulsar esquerra.
La piscina la va començar esquerra, projectes i subvencions ...
En definitiva, el llegat del Sebastià ha estat uns pisos a preu de mercat que ja veurem el que costaran de vendre, dos camps de gespa, panxes agraïdes de certs treballadors i empreses i l'ajuntament en "banca rota" i no per culpa de la crisi.