30 de novembre 2009

30

Gràcies a totes i tots per haver fet que aquest aniversari sigui el millor de la meva vida. Sou genials. No ho oblidaré mai.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats!
He llegit al Diari de Terrassa que el Pavelló costarà uns 200 mil € més del previst. és lamentable que el Sr. Raso digui que no passa res perquè això no significarà augmentar pressupostos perquè aquests diners es treurant d´altres partides.
El que és segur és que si no fós per això, aquest diners espodrien dedicar a altres coses i segurament diu "que no passa res" perquè no els ha deposar de la seva butxaca.
Però les preguntes importants per mí són:
per què hi ha hagut aquest desviament?
Qui n´és el responsable o responsables?
No s´haurien de demanar dimissions?
No va passar el mateix amb la piscina de Can Trias?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Moltes gràcies :)
Et dono respostes a les teves preguntes:

1) Hi ha hagut un desviament perquè quan van redactar el projecte del pavelló es van descuidar de posar-hi els subministraments d'aigua, electricitat i gas. Un cop construit, s'han adonat que no estaven projectats.

2) L'error és de qui va redactar el projecte, però els responsables de no haver fet revisar el projecte per un tècnic competent són l'equip de govern de CiU, i concretament jo apunto als responsables polítics de l'àrea d'esports i d'urbanisme/territori (regidoria d'esports, alcaldia i càrrec de confiança cap d'àera) que hi havia en el moment que es va donar l'OK a l'execució del projecte. No es poden fer les coses a corre cuita. Les presses, tard o d'hora, s'acaben pagant.

3) Les dimissions es podrien demanar si hi haguessin manifestacions ciutadanes cada dia davant de l'ajuntament demanant la dimissió en bloc de l'actual equip de govern. No és el cas. Tenim el que el poble va voler a les urnes. Si el poble vol una altra cosa, d'aquí un any i mig hi torna a haver eleccions.

4)Amb el projecte de la piscina municipal també hi va haver errors que van fer encarir el cost final de l'execució de l'obra. Bona memòria.

Salut i blocs!