14 de gener 2010

Més denúncies sobre el servei de correus a Viladecavalls

Fa aproximadament un mes ja vaig denunciar en aquest bloc que l'oficina de correus de Viladecavalls no disposava de segells per poder enviar paquets. Avui el diari el Punt publica la denúncia del sindicat UGT sobre el mateix assumpte. A Viladecavalls, servei de correus digne!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El 2012, que ja tindrem estat propi -oi Carod?- també tindrem un servei postal propi que funcionarà a les mil meravelles... Ja falta poc, no us desanimeu!!!

Carles Rodríguez ha dit...

Jo hagut d'anar a correus de Terrassa per enviar una carta. Als estancs i llibreries no en tenen perquè encara no han arribat els del 2010, i a correus de Viladecavalls perquè ens tracten com a una llibreria més em fa l'efecte.
Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Carles, tu que ets d´ICV, saps quan dimitiran el Saura, el Baltasar i el Boada després de lo del foc i ara que s´ha sabut que a l´Agost van "ocultar" un informe que desmontaba la teoria del llampec com la causa de l´incendi i que al final s´ha sabut que era cert?
No és vergonyós, Carles?
No és vergonyós que el Saura digui que "és un dia històric per Catalunya" quan es fa el traspàs de rodalies que l´unic que suposa és que el Conseller Nadal podrà inspeccionar els WC i rees més?
No sou tots una colla d´incompetents que viviu del cuento i que no teniu ni idea de res ni sabeu el que és treballar per haver de guanyar-se el pa
Enteneu perquè no anem a votar?

Carles Rodríguez ha dit...

Anònim,

No crec que el conseller Saura ni el conseller Baltasar siguin els responsables d'una desgràcia com la que va passar. Al final només queda dir que els d'ICV anem amb llumins o metxeros a veure si cremem algo.

El traspàs de rodalies és un avanç i ja tocaba que es fes realitat.
I jo porto treballant i estudiant des dels 18 anys com la majoria de joves d'aquest país.

Salutacions,