16 de març 2011

Les JERC-Viladecavalls fan la seva presentació pública

Ahir vaig tenir l'honor de participar en la presentació pública de la secció local de les JERC-Viladecavalls. En aquests darrers mesos, he pogut viure en primera persona com un grup de jovent del poble cristal·litzava les seves inquietuds polítiques, primer entrant a militar a les JERC i després constituint-ne la secció local a Viladecavalls. Felicito a tota la militància per la feina feta fins ara, i els/les encoratjo a seguir treballant amb la mateixa il·lusió per a un Viladecavalls millor, per la independència i la justícia social.


També vull felicitar particularment a la Laura Pedret, que ha estat recentment escollida portaveu de les JERC-Viladecavalls i que ahir va fer una gran intervenció. Faig meves les seves paraules: "és fonamental que els joves ens impliquem en la vida política per construir una societat més justa i lliure. Els joves hem de participar en la presa de decisions". Es pot dir més alt, però no més clar.
Conec a la Laura des de fa uns quants anys, i us puc assegurar que és una noia lluitadora, sincera i una incansable treballadora. Estic segur que serà una gran portaveu del jovent independentista al nostre poble.


Llarga vida a les JERC-Viladecavalls!

Podeu consultar més informació sobre l'acte aquí.