30 de gener 2012

no dono l'abast :(

Benvolguts lectors i lectores,

Escric aquesta nota per demanar-vos les meves més sinceres disculpes per haver deixat el bloc desatès durant tants dies. Sé que hi ha força gent que seguia habitualment aquest bloc i que ho ha deixat de fer perquè he minvat considerablement la regularitat de les meves actualitzacions en els darrers mesos. Per motius professionals ara mateix no disposo del temps necessari per mantenir el bloc actualitzat. Vull deixar clar que no és la meva intenció abandonar aquest espai personal de reflexió política, però ara mateix no dono l'abast. Així doncs, no tinc més remei que reduir dràsticament el ritme d'actualitzacions durant una temporada (que espero que no sigui massa llarga, però que podria durar uns mesos).

Gràcies per la vostra comprensió!

3 comentaris:

Mati Segura Roig ha dit...

La veritat és que molts de nosaltres, tal i com tu dius, el blog ens ajuda a seguir l’actualitat del poble. Però tots entenent que hi ha moments que no arribem a tot i hem de saber prioritzar. estem pendents de les noves actualitzacions
Què vagi bé!

Anònim ha dit...

sort amb el màster a l´estranger!

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies anònim,
En cas que finalment marxi enguany per dur a terme un postdoc, ja ho comentaré amb més detall. De moment encara corro per Viladecavalls.
Salut!