23 de maig 2012

Pròxima estació: Dresden

Vista panoràmica de Dresden. Font Viquipèdia.

El dissabte d'aquesta setmana volaré cap a Dresden per començar un nou repte científic i professional com a investigador postdoctoral en un centre de recerca d'aquesta ciutat alemanya. A mitjans d'abril vaig rebre una resposta del centre on em deien que estaven interessats en el meu perfil i que m'oferien un contracte d'un any per fer investigació en nanocoets [vídeo]. Evidentment, vaig dir que sí.

Aquesta setmana estic vivint una intensa barreja d'emocions i una mica de nervis. Per una banda, estic il·lusionat i tinc moltes ganes de començar a treballar en aquest nou projecte, conèixer els meus nous companys de feina, veure les instal·lacions del centre, descobrir una nova ciutat, una nova cultura, aprendre un nou idioma... Per altra banda, m'allunyo de la gent que estimo, de la meva terra, i noto que m'envaiex una mena de sentiment d'enyorança que m'imagino que quan sigui allà es farà més intens.

No sé fins a quin punt podré actualitzar el bloc quan sigui allà. Ho descobriré en breu. De totes maneres, no dubteu a penjar els vostres comentaris sobre l'actualitat política de Viladecavalls. És cert que marxo lluny, però gràcies al Skype podré seguir participant en temps real a les reunions d'ERC-Viladecavalls, i així em mantindré al corrent de l'actualitat política municipal. L'única pega serà que em perdré els plens del nostre Ajuntament, almenys mentre no es puguin seguir per webcam en temps real via internet.

Cuideu-vos molt i ens seguim llegint. Salut i blocs!

3 comentaris:

... ha dit...

Jo al 2007 també marxava per un any... tot i que jo sóc molt més "desenganxat de la terra" que tu :P

Sort !!!

Albert

jaolivaresabad ha dit...

Dedicat als cervells que volen, als que han volat i els que volaran.http://esqueixada-jaolivares.blogspot.com.es/

Molta sort jove company!

Lluís Soler Turu ha dit...

Moltes gràcies i a reveure!!