10 de gener 2008

Adéu als Pinets

El mal govern ha pres la decisió unilateral de construir la nova llar d'infants de Viladecavalls a la Plaça dels Pinets, a les Carenes de Can Turu. El mal govern assegura que és la millor ubicació per aquest nou equipament. I recordeu que el mal govern no s'equivoca mai. Així doncs, hem d'estar contents perquè això és el que el poble ha volgut.


Els nostàlgics de vint-i-escaig anys, com jo, ja ens podem anar acomiadant dels Pinets. Jo vaig ser un dels molts nens i nenes del poble que hi vam poder jugar i fer-hi cabanes entre els arbres. Avui això ja és impensable. De fet, ja fa molt temps que és impossible jugar-hi. Vull pensar que no sóc l'únic veí de Viladecavalls que li sap greu que els tallin. Però ningú es queixa. Ningú alça la veu. I un matí ens llevarem, i hauran tallat tots els pinets.


Canviar un espai verd per totxo. Sort que el mal govern té majoria absoluta i no s'equivoca mai. I els estómacs agraïts miraran cap a un altra banda, com si la cosa no anés amb ells. Al cap i a la fi, hem d'estar contents perquè el mal govern vol tallar els Pinets de les Carenes de Can Turu i això és el que el poble ha volgut. Malgrat tot, jo continuo pensant que el camp de la plana és una ubicació molt més adequada per la nova escola bressol...



PS: Recomano fer una ullada a l'últim apunt del bloc d'en Carles Rodríguez. És ben cert que una imatge val més que mil paraules; desgraciadament, també és ben cert que no hi ha més cec que aquell estómac agraït que no hi vol veure.

6 comentaris:

Carles Rodríguez ha dit...

És ben cert el que dius Lluís, no se quants pins hi han exactament en aquests terrenys, però aparentment semblen molts.
De ben segur que podrien haver buscat qualsevol altre espai per tal que poguéssim tenir les dues coses, llar d'infants i pins.
Però com tu dius, l'equip de govern mai s'equivoca...

Salutacions,

Lluís Soler Turu ha dit...

I no només hem d'estar contents que no s'equivoquin mai. També els hem d'estar eternament agraïts que no facin servir la seva majoria absoluta contra els qui no els vam votar. Tenim tanta sort...

Salut!

Anònim ha dit...

El problema no són els pins, perquè afortunadament de pi n'hi ha per dar i beneir tant al terme de Viladecavalls com a Catalunya, i cada cop més, per cert.

Ara bé, la plaça dels pinets sembla un espai magnífic per fer-hi una plaça, amb una vista extraordinària, sol tot el dia i ombra suficient.

Més encara quan a baix al pla, on hi ha l'escola taller, és molt més avinent per la majoria de persones que portaran els nens a la llar.

Per mi, per tant, és una notícia lamentable.

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim,

Estic d'acord amb tu. A més, cal tenir en compte que el futur de l'escola taller comença a ser bastant negre... tot apunta que aquest equip de govern no pensa apostar per mantenir-la. Ja veurem quin serà el futur del camp de la plana, i em penso que ho sabrem ben aviat...
Us mantindré informats!

Anònim ha dit...

I, que fa l'Associació de Veïns de les Carenes de can Turu?

Dons donar suport a l’equip de govern del seu color, a canvi ja esta aprovada l’ampliació del local social.

Crec que als veïns se’ns hauria d’haver informat, però el Xafarder de les Carenes ja no es fa servir per aquestes coses. Gracies.

Lluís Soler Turu ha dit...

Avi siset,

Tot i que l'Associació de veïns només representa als seus associats, i que els representants legítims del poble de Viladecavalls som els 13 regidors de l'Ajuntament, penso que -donada la importància del tema- tens raó amb estar decebut de l'actuació de l'Associació de veïns en relació amb aquest aspecte. Jo, com a soci i com a veí, també vull ser coneixedor de les converses entre l'equip de govern i la junta de l'Associació sobre la construcció de la nova llar d'infants als Pinets. Amb un tema com aquest tots els socis hi hauríem de poder dir la nostra, no?