03 de gener 2008

Apunts pendents de l’any passat

Escric aquesta nota estil “calaix de sastre” per penjar un reguitzell de coses que tenia pendents:


- Agraeixo a en Xavier Peytibi l’enllaç que va fer al meu bloc i la seva referència sobre la creació del grup d’ERC al facebook. Aprofito per recomanar-vos el seu bloc, e-xaps, des d’on s’analitzen eines de màrqueting polític a través d’internet. Molt interessant!


- Agraeixo a en Xavier Mir l’enllaç que va fer al meu bloc on parlava de la causa que vaig crear al facebook per reimpulsar la campanya www.estatpropi.cat. En Xavier Mir és un dels blocaires sobiranistes de referència que en aquests moments disposa de dos blocs personals: un en català i l’altre en anglès. Dos blocs de lectura obligada!


- Agraeixo a en Marc Roca l’enllaç que va fer al meu bloc en el seu apunt “Una aproximació (teòrica) a Facebook”. En Marc, independentista i terrassenc, és autor del bloc Marcús i ell mateix ens explica al seu currículum que les seves contribucions blocaires tracten –bàsicament- política, societat, cultura, comunicació i TIC. Recomanable fer-hi un cop d’ull!


- També agraeixo al Bloc del grup CAU 4t d'ESO curs 2007-2008 de l'IES Misteri d'Elx, que vagin enllaçar-me al seu bloc; bé, va ser un “enllaç col•lateral” ja que simplement van fer un “copiar-enganxar” de l’apunt d’en Marcús al seu bloc, però ja sabeu que jo sempre agraeixo els enllaços!


- Acabats els agraïments, volia donar-vos a conèixer les jornades de la Catosfera que es realitzaran els dies 25, 26 i 27 de gener a Granollers. Jo ja m’hi he inscrit. Si teniu un bloc actiu en català, no sé què espereu per apuntar-vos-hi. Estic convençut que serà d’allò més interessant. Animeu-vos blocaires! Ens hi veiem!


- Finalment, informar-vos que a l’últim Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, celebrat a Bellpuig el passat 15 de desembre, vam ratificar les candidatures a les eleccions a Corts Espanyoles 2008. Com a candidat d’Esquerra pel Vallès Occidental, ocuparé el lloc número 15 a la llista per la circumscripció de Barcelona. La companya de Rubí Laua Ribalaiga i Prats ocupa el lloc número 22, i l’actual Diputada al congrés de l’estat espanyol, Rosa Maria Bonàs i Pahisa, de Santa Perpètua de Mogoda, tancarà la llista ocupant el lloc número 31. El company Abel Julien i Vila, de Palau-Solità i Plegamans, ocuparà el lloc de segon suplent.


Així doncs, que tothom respiri tranquil, o intranquil, què sé jo. Perquè si algú tenia ganes de perdre'm de vista, tot apunta que el mes de març res impedirà que continuï al peu del canó com a regidor del grup municipal d'Esquerra a Viladecavalls. Bé, doncs em penso que no em deixo res més per comentar. Només em queda recordar-vos que continua la votació popular del premi "Qui la diu més grossa 2007" a la barra lateral del bloc, i desitjar-vos que passeu una bona Nit de Reis!

4 comentaris:

Josep Perucho ha dit...

Gràcies pel teu agraïment a l'enllaç col·lateral, seré més curós en endavant, vaig trobar molt interessant l'apunt.
Una salutació d'un company d'Esquerra del sud profund.

Lluís Soler Turu ha dit...

Realment és un apunt interessant. Jo també sóc dels que quan llegeix alguna cosa interessant, l'enllaço al meu bloc i la recomano als lectors/res.

Salutacions company!

Anònim ha dit...

Gràcies a tu;-) Per cert, el dia que vas escriure aquest apunt (3 de gener) era el meu aniversari. Coincidències.

Salut!
Marc Roca

Lluís Soler Turu ha dit...

Ostres, quina casualitat! Doncs felicitats endarrerides :P

Salut!