23 de gener 2008

Encetem una nova etapa

Aquest matí, la meva companya i portaveu d'Esquerra-Viladecavalls, Glòria Ullés i Ros, ha presentat la seva renúncia a l'acta de regidora al registre general de l'Ajuntament de Viladecavalls. Ella sempre havia tingut clar que només encapçalaria el projecte d'Esquerra en dues legislatures -2003 i 2007-, i tota l'executiva local d'Esquerra coneixíem la seva voluntat de no tornar a encapçalar la candidatura d'Esquerra-Viladecavalls l'any 2011. Aquest matí ha fet oficial la seva decisió personal.


Me n'alegro molt per ella. Les circumstàncies de la vida fan que les oportunitats se't presentin quan menys t'ho esperes. La Glòria ha pres la decisió d'embarcar-se amb un nou projecte. Estic segur que la seva decisió personal ha estat una bona aposta i compta amb tot el meu suport. Aprofito aquest espai per desitjar-li molts èxits en aquesta nova etapa que és a punt d'encetar. A més, estic especialment content perquè la Glòria continuarà vinculada molt activament a la nostra Secció Local. Així doncs, que ningú canti victòria. Si algú esperava oblidar-se per sempre de la Glòria Ullés, va ben equivocat. La Glòria seguirà fent política municipal però, a partir d'ara, des de la trinxera republicana.


La renúncia voluntària de la Glòria implica una sèrie de canvis. No només és ella qui enceta una nova etapa. També ho serà per mi, ja que a partir del moment que es doni comptes de la seva renúncia al ple -dilluns 28 a les 18h-, seré jo qui assumirà les funcions de portaveu d'Esquerra-Viladecavalls. Com us podeu imaginar, es tracta d'un repte que afronto amb molta il·lusió. L'actual presidenta de la nostra Secció Local, Gloria Serrano i Gea, serà ben aviat la meva nova companya i nova regidora al grup municipal d'Esquerra.


Així doncs, es tracta d'una nova etapa per molta gent. En definitiva, una nova etapa per Esquerra-Viladecavalls. Movem les peces a l'escaquer, i renovem l'estratègia per afrontar els nous reptes de futur amb il·lusió, responsabilitat i la força imparable d'un equip que suma. Com va dir el poeta, tot està per fer i tot es possible.


PS: Aquí podeu llegir el comunicat de premsa de la Secció Local d'Esquerra-Viladecavalls

PS-2: M'informen que l'Il·lustríssim, després de conèixer la notícia, ha decidit convocar un ple d'urgència el dilluns 28 a les 18h exclusivament per resoldre la renúncia de la Glòria. Només un covard superlatiu pot prendre decisions d'aquesta mena. Un alcalde valent hauria esperat a resoldre aquest tema el ple ordinari previst pel dijous 31 a les 21h. Tanta por et fem, Il·lustríssim Sr. Homs?

3 comentaris:

Manel A. Rebollal i Fernàndez ha dit...

Una abraçada a la Glòria i molta sort en els nous projectes personals que enceta. Espero poder continuar veient-la de tant en tant per SBD (o Terrassa).

Lluís Soler Turu ha dit...

Li donaré de part teva!

Estic segur que encara la podràs veure durant molt de temps. De fet, la Glòria continuarà com a secretaria de política municipal de la permanent comarcal. El que passa és que a partir d'ara ja no serà regidora ni tampoc consellera comarcal.

Salutacions Manel!

Carles Rodríguez ha dit...

Molta sort per tots dos!
I canya a l'alcalde que no ha tingut ni la decència de fer un comiat com cal a una regidora del seu Ajuntament.

Salut!