25 de febrer 2008

Acte central de campanya a Terrassa

En primer lloc volia felicitar a la Secció Local d'Esquerra de Terrassa per la magnifica organització de l'acte d'ahir, i donar-los les gràcies per haver-me brindat l'oportunitat de fer una breu intervenció prèvia al parlament d'en Joan Ridao. Ja sé que em vaig allargar una mica més del que em tocava; volia dir moltes coses, i vaig decidir esgarrapar un parell de minuts extres per tenir temps per dir tot el que volia dir. Aquí teniu el vídeo de la meva intervenció:



M'ha fet il·lusió llegir les paraules que ha escrit en Joan Ridao al seu bloc. Són aquestes: "Terrassa: bon ambient tot i que ens coincidia amb el Barça. Sala més que plena, força gent dreta. En Lluís Soler ha fet trempar tothom amb una enèrgica intervenció. He recordat el que venim dient des de fa mesos: unitat dels partits catalanistes a Madrid a l’entorn de dos objectius. Finançament just i infrastructures de primera."


En Joan Ridao està animat i això es nota. Ahir va saber transmetre un missatge clar i català a una sala plena de gom a gom. L'horitzó està clar: un país de primera. El camí també: la independència.


Aquest vespre, a les 20h, participo a l'acte de campanya organitzat per la Secció Local de Ripollet amb en Jordi Portabella, portaveu del grup d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona. L'acte es realitzarà al Centre Cultural de Ripollet (Rambla Sant Jordi, 2). Hi esteu tots/es convidats!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluís.Ahir vaig quedar-me amb les ganes d'anar a Terrassa. Pero des d'Euskadi era complicat arribar a temps. Igualment acabo de veure el teu bloc (com faig a diari). He vist la teva intervenció. Tant de bo pugessis emprar aquesta força a Madrid. Ens sentiríem els catalans molt recompensats de tenir una veu allà que tingues tant clares les coses i amb una frescor impressionant. Tant de bo mai mes ens haguérem de presentar a eleccions espanyoles. Però per ara qui millor que Esquerra per ser-hi allà. Gràcies per la teva feina al nostre poble. Necessitem molts com tu per arribar a tenir el que necessitem: UN PAÍS DE 1ª o de champions, però sobirà.
Felicitats campió.
Toni - BCN.

Lluís Soler Turu ha dit...

Toni,
Gràcies a tu per les teves paraules! Que vagi molt bé la teva estada a Euskadi. Estem en contacte.
Salut!!

Anònim ha dit...

Hei Lluis, ets un gran politic!! m'agradat molt el teu discurs, el contingut i el to que has emprat. Des de la Catalunya nord ets el meu lligam amb el nostre pais. Molts records, felicitats i molta sort!!

Guille ha dit...

ei sole! llàstima que no pogués venir :P em quedava una mica lluny també (a sis zones horaries per ser precís). Em miraré la intervenció amb tota la calma que fa falta quan arribi a casa aquest vespre... tampoc crec que entenguessin res per aquí, pro quan els hi dic que tinc tendències "republicanes" que de donar explicacions extres, que aquí ser republicà és ser molt de dretes!- A veure si li vas agafant pràctica tinc l'oportunitat de veure el del parlament, jeje. apa salut i visca catalunya!

Lluís Soler Turu ha dit...

@Anònim,
Moltes gràcies! Un plaer servir de lligam entre el nord i el sud del país ;-)

@Guille,
Tranquil, em faig el càrrec que no poguessis venir, hehehe. Per això van inventar el youtube :p Espero que tot et vagi bé per aquí. Fins aviat amic!