05 de maig 2008

Els Pinets i les falses promeses de CiU

A principis d'any, vaig fer públic a través d'aquest bloc que l'equip de govern CiU-PVA ha decidit ubicar la nova llar d'infants a la Plaça dels Pinets de les Carenes de Can Turu. Es tracta d'una decisió unilateral, i no és qüestionable perquè aquest equip de govern no s'equivoca mai. Ja se sap, tenen majoria i això vol dir que poden fer el què els dona la gana.


això també era mentida

Em sap greu perquè segurament molta gent es va creure les mentides i les falses promeses del programa electoral de CiU. Bé, per si algú no ho va entendre, finalitzar les obres de la plaça dels Pinets volia dir tallar els pins per construir-hi una nova llar d'infants, tal com podeu veure a l'avantprojecte que us adjunto a la següent imatge.


avantprojecte de la nova llar d'infants als Pinents

Així doncs, la nova llar d'infants que s'havia de construir al casc urbà -en anteriors legislatures sempre s'havia parlat del camp de la plana com a ubicació preferida- es construirà a la plaça dels Pinets. Que ja no serà plaça, ni tindrà pinets. Potser en deixaran algun per fer ombra, que no sigui dit. Bé, vull pensar que tothom està molt content amb aquesta decisió. Això era el què el poble va voler, no?


A mi però, la ubicació que proposa l'equip de govern no m'acaba de convèncer. Sobretot quan veig que just al costat dels Pinets hi ha el solar del camp de la plana. Un espai actualment en desús, no oblidem que aquest equip de govern va desmantellar l'Escola Taller. L'opció d'Esquerra era construir la nova llar d'infants al camp de la plana. La nostra opció que permetria mantenir un espai emblemàtic per les Carenes de Can Turu com és la plaça dels Pinets.


Mostra un mapa més gran

Us deixo una vista aèria dels Pinets de les Carenes de Can Turu. Just al costat, el solar del camp de la plana. A partir d'aquesta imatge, us convido a jutjar per vosaltres mateixos quina creieu que és la millor ubicació per la nova llar d'infants. I, si ho creieu oportú, a dir-hi la vostra.

4 comentaris:

Trinitat ha dit...

Ufff!! Quina pena!
Pena em fa!!

Anònim ha dit...

Una decisió absolutament lamentable, quan a més el camp de la plana és molt més a prop, i sense pujades, de casa de la majoria dels nens.

Construir als Pinets no és només eliminar un bon espai públic, sino a més complicar la vida de la gent.

Si no es porten als nens amb cotxe caldrà pujar les escales, o pujar per Camí de Can Sanahuja, on les voreres destaquen per la seva absència.

Qui ha degut tenir tan brillant idea?

Anònim ha dit...

Aixo vol dir que es construiran habitatges en el camp de la Plana

JA HO ARRETGLARAN PER CONSTRUIR CASES UNIFAMILIARS AMB BENEFICI PER AL POBLE

Lluís Soler ha dit...

@ Trini,
Doncs sí, fa molta pena. Tant que hi havíem jugat quan érem petits, oi?

@Anònim 1,
Completament d'acord. Com comentava, aquesta idea brillant ha sorgit de l'equip de govern CiU-PVA. Segurament L'Il·lustríssim Sr. Homs, la Sra. Parellada i el Sr. Vega són els pares de la nova ubicació.

@Anònim 2,
No m'estranyaria gens un intent de requalificació. Estarem sobre el tema.

Salutacions a tothom