07 de novembre 2008

CiU-PVA apuja un 17% la taxa d'escombraries

Ahir es va celebrar el ple per debatre les ordenances fiscals per l'any 2009. Ahir, l'equip de govern CiU-PVA va imposar la seva majoria per apujar un 17% la taxa d'escombraries. Res a veure amb el què publicava el Diari de Sabadell el passat 21 d'octubre:



Mentre CiU al Vallès Occidental parla de que "els ajuntaments no han caure en el parany d'augmentar la pressió fiscal" i de tenir en compte "mesures d'austeritat presupostaria en qüestions supèrflues com la publicitat institucional o les despeses de protocol", el mal govern CiU-PVA continua encarregant a impremta les seves invitacions institucionals en forma de targetons, o pagant 12.000€ anuals per sortir a Canal Català. No hauria estat més assenyat invertir tots aquests diners en despeses destinades directament a serveis pels ciutadans com, per posar només un exemple, el servei de recollida d'escombraries?


Tal com van les coses, no m'estranya que CiU al Vallès Occidental no vagi convocar l'Il·lustríssim Alcalde Sr. Homs per defensar conceptes com l'austeritat i l'eficiència.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto ya se veía venir, tanto despilfarro, algún día se tenia que pagar, (y la verdad es que lo han hecho en un tiempo record, poco mas de un año) y me da la sensación que esto es solo el principio, en fin, ahora no solo subirá la hipoteca, el gas, la gasolina, ... sino también los impuestos, lo mas jodido es que si Homs y Cia. gobernaran con austeridad y sin grandes alardeos podíamos ahorrarnos estos dinerillos. En fin, me arrepiento de mi voto, ahora tengo claro a quien no volveré a votar (aunque dudo que se presenten de nuevo, será tan grande la que han montado que van a salir por la puerta de atrás).

Anònim ha dit...

És la primera de les mides per fer front al 80% d'endeutament del municipi.
L'Il.lustríssim haurà de marxar per potes de Viladecavalls, ja deixarà emprenta ja, com a tot arreu per on passa, foment, esquerra.... aquell dia brindaré amb cava

... ha dit...

Vols dir que el senyor alcalde sap que la unitat monetària ha canviat i que ara tenim l'euro? Potser encara pensa en pessetes i es creu que amb 12000 um (unitat monetària) es paga un bon sopar per 2 o 3 persones...
Ho haveu vist? :D

maripau ha dit...

Hablas de despilfarro y de Canal Catala. Tengo entendido que en Sabadell también tenía un programa el Ayuntamiento y tuvieron que anular el contrato por ser contrario a la ley, ¿sabes algo?.
En lo referente a subidas de taxas era lo esperado, ahora por ejemplo si quieres hacer una obra menor es preferible no comentarlo con nadie ya que puede salirte mas cara la taxa que la obra...yo hace unos meses solicité y pagué la licencia de obra menor para una reparación de menos de 60 € (me costó unos 3 €), ahora me costaría la licencia casi 200... 3 ó 4 veces más que la obra, me parece absurdo, como puede apreciarse LO IMPORTANTE ES RECAUDAR.

Anònim ha dit...

Bon dia Lluís, felicitats per la tasca i endavant, el bloc del mal govern CiU + PVA i que se les dóna de demòcrata no publica cap dels meus comentaris, perquè no van en la seva línia. Estan ferits i dolguts, no saben rebatre el texte del díptric, només critíquen l'aspecte, el diseny i la qualitat del paper. Felicitats al grup d'esquerra per l'escrit. El que si pagarem i comencem a pagar entre tots els vilatans és l'estil homs i el mal govern CiU+PVA.

Lluís Soler Turu ha dit...

Maripau,

Sobre la sentència del CAC que plantejes, vaig escriure una nota en aquest enllaç:

http://lluissoler.blogspot.com/2008/07/el-cac-adverteix-lajuntament-de.html

El CAC adverteix l'Ajuntament de Sabadell

Sobre la resta de comentaris poca cosa més hi puc afegir. Moltes gràcies pels ànims!

Salut i blocs!

Anònim ha dit...

Este aumento tan bestia de la "taxa d'escombraries" que es para que nuestro Faure siga a todo lujo con esa targeta con la que invita a todos sus amiguitos, y compañeros de viaje?? Pues que sepa el Ilustrísimo y el Faure que esa targeta la pagamos todos y a partir de ahora muchos ciudadanos le vamos a pedir las cuentas de Multigestió para ver qué hace el Pepe con nuestro dinero!! Porque si ellos son capaces de hacernos pagar sus caprichos nosotros les vamos a pedir las facturas...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim, crec que podriem publicar en aquest blog algunes d'aquestes factures, i perque no? penjar fotocopies per tot el poble, perque tothom ho vegui... se'ls hi caura la cara de vergonya? (no, no tenen!)
Però no solament fres. de Multigestió, sino de l'ajuntament, perque hi ha molta gent, no nomes el Faure... Homs, Vega, Regina i els caps... Flori, Susanna, ... i suposo que algu mes que no conec...

Aixó per començar...

VILADECAVALLS NECESSITA TRANSPARIENCIA JA!!!