04 de març 2010

Calendari fiscal 2010

Aquest dilluns passat, 1 de març, tots els veïns i veïnes de Viladecavalls que tenim l'IBI domiciliat vam tenir la sorpresa que l'Ajuntament en va ordenar el cobrament de la primera fracció. A partir de l'import del càrrec, tots plegats vam deduir que aquest 2010 el pagament de l'IBI es faria en quatre fraccions. A més, els càrrecs s'han enviat sense previ avís. En aquest fil de comentaris hi ha les primeres opinions al respecte. Ara mateix acabo de veure que a la web de l'Ajuntament han penjat el calendari fiscal per l'any 2010. No estaria de més que també publicitin com es poden tramitar les bonificacions fiscals, unes bonificacions que tot apunta que seran devolucions a posteriori, és a dir, que si tens dret a un descompte a l'IBI o a la taxa d'escombraries, primer et carregaran l'impost íntegre i després l'Ajuntament et farà la devolució que et correspongui. Aquestes són les primeres conseqüències del greu endeutament al qual ens ha portat la gestió de CiU al nostre Ajuntament. Aquest és el problema quan s'estira més el braç que la màniga. Davant d'aquesta situació extraordinària, la moció que vam ratificar l'últim ple està plena de sentit.


Hi ha una altra manera de fer. Es pot gestionar millor. La gent d'Esquerra-Viladecavalls volem arreglar les coses. Ens en sortirem. N'estic segur.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I si tots retornem el rebut cobrat???
Qui s´apunta???

Anònim ha dit...

Lluis, respecte de la vostra moció, com ha quedat el tema?

Anònim ha dit...

Això és el que entenen per transperència que fan gala la Regina, el Raso, el Griera, l´Esperança... passar un rebut sense avisar, sense bonificacions pels que en tenen dret i axí recaptem més i els que no se n´adonin a més perderan la possibilitat de recuperar-ho...!!!

Fins quan els haurem d´aguantar?
Quan els fotarem fora?

La Regina, amb un morro que se´l trepitja, diu que ells són a l´ajuntament des del Juliol 2009, cosa que no és veritat, però amb aquest mig any ja n´han fotut l´alçada d´un campanar, i el que ens espera.

Lluis, vés-te preparant perquè al 2011 trobaràs un cementiri a l´ajuntament

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim 10:15,

La nostra moció es va ratificar, és a dir, la proposta de revisió d'ofici impulsada per CiU no va prosperar. Malgrat tot, el Sr. Raso en nom de CiU va dir-nos que no acatarien la moció i que, si ho consideraven necessari, farien les modificacions pressupostàries que fes falta sense passar per plenari.

Vaja, una particular manera d'entendre la transparència i fer les coses entre tots. Així ha quedat el tema, de moment.

Salutacions!

Anònim ha dit...

Olé Raso, con un par...!