22 d’abril 2010

Els regidors no adscrits, el 25A i la moció "Bandera de España"

El company Oriol Junqueras diu que "gairebé tothom pot fer alguna cosa útil pel país". Això és el que han fet els regidors no adscrits, presentant una moció on exigeixen "que la bandera de España esté presente de manera permanente en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de Viladecavalls, y en la fachada exterior del Ayuntamiento" tal com estableix la Llei 39/1981.


Aquesta moció es debatrà al ple ordinari del proper dijous 29 d'abril a les 21h, tan sols quatre dies després de la consulta sobre la independència d'aquest diumenge 25 d'abril organitzada per la plataforma Viladecavalls Decideix. La setmana passada us presentava tres motius per anar a votar SÍ a la independència aquest diumenge. Els regidors no adscrits ens presenten, en clau local, un quart motiu: cliqueu les imatges i llegiu la moció vosaltres mateixos.




8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat Lluís, graciès per penjar al teu bloc, la nostra moció. Agrair el fet d'avançarte a la publicació en el meu propi.
Es un detall el día de Sant Jordi.

maripau ha dit...

No lo entiendo, ¿cuantos años hace que Garcia Cano es regidor del ayuntamiento? y hasta ahora no le da por meterse con el tema de la bandera?, ¿porqué no lo hizo en los dos periodos enque formó parte del equipo de gobierno?.
No vale la pena hacer más comentarios, es el mismo que un día demonizó a un alcalde y tras darle "poder" intenta santificarlo, el mismo que no hace mucho intentó poner el nombre de otro alcalde a la piscina municipal y ahora intenta demonizarlo.
Señor Garcia en los temas que toque intente contrastar las diversas fuentes, no le vaya a pasar como aquella vez con "las dos lunas".
Animos Lluis a ti y a la plataforma 25A, el domingo iré a votar no por independencia si o no, sino por el derecho a poder decidir mi futuro y asumir el dictamen de las urnas.

Manel Martinez ha dit...

Bona diada de St Jordi Lluis,

Aviam que té raó en el que diu la llei i per tant s'ha d'aprovar al plé.

Lo curiós es que ni en les dues etapes en les que ha format equip de govern, ni en tots aquests anys en l'oposició s'ha preocupat d'aquest tema. Es més si alguna cosa jo he admirat del Quico es la seva defensa del Republicanisme, però sembla que la pèrdua d'ideals arriba fins aquí.
La setmana pasada va ser 14 d'abril i no ha fet cap gest ni manifest al respecte, però si que manifesta de cop i volta el seu patriotisme espanyol i la defensa d'una bandera que fins ara sempre habia rebutjat.

Salut i blocs!

Anònim ha dit...

Aquest individu feia olor de ciudadano d'una hora lluny i des de fa anys i panys; el que és inexplicable és que algú de Convergència s'hi avingués a pactar.

Naturalment ell hagués pactat fins i tot amb ERC per tal de tenir una cadira. Per sort aviat el veurem fora, encara que segurament intentarà buscar una poltroneta per aquí gesticulant amb algun engendre de partit polític. Les possibilitats que li dono són zero.

El diumenge 25 aniré a votar, naturalment; en el meu cas serà independència SI. Qui m'ho havia de dir a mi, que vaig fer campanya de ben jove a favor de la Constitucion. Però per sort el temps ajuda a treure la bena dels ulls (en aquest cas més que una bena devia ser una biga).

Tomeu

Anònim ha dit...

Els de Can Trias sempre hem vist la bandera republicana a casa del Quico. Ara surt amb aquest tema de la bandera espanyola. Què passa que està fent punts per ser de Ciutadans?. El que s'ha de fer perquè et paguin una campany electoral i continuar estant a la poltrona...Que tothom tregui les seves conclusions. Visca la República!!

Anònim ha dit...

Estimat Lluís,
gracias por poner en tu blog, la moción de la bandera, al fin y al cabo es una información que tarde o temprano el pueblo la sabría y que se sepa antes es un derecho que nunca es malo, todo lo contrario.
no creo que los problemas reales de la gente hoy en dia en Viladecavalls sean las banderas...pero bueno respeto todas las opiniones.
Yo estoy mas cerca de lo que dijo el GRAN Pepe Rubianes en TV3, que no de aquellos que defienden una banderita esbastizante.
O como dibujo el Roto en clave de humor negro-irónico-satirico,mas o menos venia a reflejar en su dibujo lo siguiente:
-hablaba un alto mando del ejercito...
"La mejor bandera es la que tiene la medida exacta de un ataúd"

Rosa Puigjuriol ha dit...

Per favor, nomes cal anar al següent enllaç: http://www.viladecavalls.cat/index.php?&A=visualizar&I=236&L=1

Com canvien les coses d'un any al altre.

Anònim ha dit...

Por fin un esspañol de talla. Garcia Cano un concejal a la altura del imperio.
Millan Astray