12 de novembre 2010

gent valenta



Fa unes setmanes, en Joan Puigcercós i la gent valenta d'Esquerra vam fer públics els 6 compromisos que condicionaran la presència d'Esquerra en un nou govern de la Generalitat.

1 - Referèndum per la Independència.
2 - Els nostres impostos a Catalunya. Concert econòmic.
3 - Eficiència i transparència a l'administració amb reducció d'alts càrrecs.
4 - Preus justos per la pagesia. Potenciar la producció agrària i ramadera.
5 - Cap persona dependent sense ajuda.
6 - Sistema financer públic català.

Tal com us vaig explicar aquí, aquests 6 compromisos irrenunciables són el resultat d'una macroconsulta realitzada a més de 72.000 persones simpatitzants d'Esquerra. Si Esquerra és forta per condicionar un acord de govern a la Generalitat, aquests seran els punts irrenunciables.


Per escoltar les propostes d'en Joan Puigcercós de primera mà, podeu venir demà dissabte 13 de novembre a la Masia Freixa del Parc de Sant Jordi de Terrassa, a partir de les 11h del matí. Ens hi veiem gent valenta!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc català, nascut aquí, tots els meus avantpassats també ho són, hem sento proper a les tesis independentistes i després de lo del Diumenge, ara ja entenc lo de "gent valenta". Jo hi afagiria però també "gent poc intel.ligent". Almenys així ho ha demostrat el Puigcercós dient el que ha dit i comho ha dit dels Andalusos.
Si s´ha apartat a Carod perquè comm ell mateix ha dit, Puicercós li va dir que els perjudicaba, penso que no s´ha valorat gens el molt de malt que aquestes declaracions faran a Catalunya.
Ni la batacada que pronostiquen les enquestes justifiquen sortides de to com aquesta. El pais ho patirà.

Lluís Soler Turu ha dit...

Et recomano la lectura de l'article cansats de pagar de Joan Puigcercós comentant les declaracions a les quals fas referència.

Com diria aquell, perdoneu però algú ho havia de dir.

Salut i blocs!

Anònim ha dit...

No estic d´acord Lluis. No s´havia de dir perquè tothom ja ho sap i més des que el govern central va publicar -encara que ambla boca petita- les balances fiscals. Tothom ja ho sap i no fa falta repetir-ho. I molt menys amb les males formes que ho va fer.
Ho poso al mateix nivell que el video del PP.
Intueixo com el primer anònim, molts nervis a ERC. Avui mateix Puigcercós en unes declaracions a CInformació ja ha dit que el referendum per la independència no és prioritari per la propera legislatura i que no serà condició indispensable per recolzar a Mas com a President.
En què quedem?
Anem navegant d´un cantó a l´altra!
En el fons, tenim el mateix problema i estem tan desorientats com el PSC. Mutuament ens penedim d´aquests darrers 4 anys i ara, tos dos, reneguem els uns dels altres. El PSC per pactar amb nosaltres i nosaltres per fer-ho amb ells.
No hi ha camí. El Puicercós no és un líder. No hi ha futur i ens fotarem una hòstia de campionat!

Lluís Soler Turu ha dit...

Opinions n'hi ha per tots els gustos. Com la d'aquest taxista andalús que va abordar en Joan Puigcercós al centre de Barcelona per dir-li això.

Convocar el referèndum per la independència és una condició irrenunciable d'Esquerra per negociar un futur acord de govern, és així de simple. Aquest és el compromís de la gent valenta d'Esquerra liderada per en Joan Puigcercós, igual que l'any 2003 ens vam comprometre a impulsar una reforma estatutaria que no volien ni CiU ni el PSC.

La gent valenta d'Esquerra no estem gens desorientats. Sabem on anem, sabem d'on venim i plantegem un full de ruta clar per arribar-hi. Jo votaré Esquerra, el vot útil independentista.