25 de març 2011

Vídeos de l'acte de presentació de la Glòria Ullés, candidata d'Esquerra a l'alcaldia de Viladecavalls

Tal com us anunciava a l'última anotació, dimecres passat vam fer la presentació pública de la candidata d'Esquerra a l'alcaldia de Viladecavalls, la companya i amiga Glòria Ullés i Ros. Vull agrair l'assistència al centenar de veïns que ens van voler acompanyar en aquest acte d'Esquerra-Viladecavalls. Va ser un acte on vam fer un repàs de tota la feina feta en aquests darrers anys des de l'oposició, vetllant per l'interès general del municipi i exercint un control minuciós de totes les actuacions que s'han dut a terme des de l'Ajuntament, i vam poder començar a desgranar alguns dels reptes que s'hauran d'afrontar en el proper mandat. Aquí en teniu un breu resum.


Al final de l'acte, vam tenir l'ocasió de xerrar una estona amb tothom i aclarir dubtes sobre una qüestió que sembla preocupar a alguns veïns: la política de pactes d'Esquerra-Viladecavalls. Ho escric perquè quedi ben clar a tothom: Esquerra Republicana de Catalunya de Viladecavalls no pactarà amb ningú que hagi format part, o hagi donat suport a l’equip de govern del municipi d’aquests darrers quatre anys. Aquest és el nostre compromís. Qualsevol informació sobre pactes entre Esquerra i alguna altra formació és mentida. Qualsevol rumor interessat sobre pactes entre la Glòria Ullés i algun/a altre/a candidat/a és rotundament fals.


Per tots aquells que no vau poder venir, o que voleu escoltar amb calma el contingut de les intervencions, us penjo els vídeos de l'acte de presentació:


Presentació inicial a càrrec d'un servidor:
Intervenció central de l'acte, a càrrec de la Glòria Ullés, la nostra candidata:
Intervenció final d'en Marc Sanglas, diputat d'Esquerra al Parlament de Catalunya: