26 d’abril 2011

El bipartit no convoca el ple ordinari d'abril

Dijous 28 no hi haurà ple ordinari. Aquesta va ser la resposta que em va donar la Sra. Parellada quan li vaig preguntar sobre quan tenia pensat convocar la preceptiva comissió informativa de ple, atès que cada mes la realitzem el dijous de la setmana abans i aquesta vegada queia en dijous sant.



Fa mesos que unionistes i convergents estan més centrats en les seves guerres internes que en governar el municipi. No és cap secret, la premsa comarcal s'ha fet ressò de les seves baralles que van acabar provocant una fractura total a can Convergència i Unió de Viladecavalls. Des de principis d'any, els integrants del bipartit UDC+CDC han renunciat a tirar endavant l'Ajuntament de Viladecavalls, i la mostra més clara és que hem arribat a finals d'abril i ens diuen que no hi ha temes i que per això no cal convocar el preceptiu ple ordinari. Suposo que deuen estar concentrats preparant les seves respectives campanyes electorals de convergents i unionistes que, com és sabut per tothom, el proper 22 de maig es presenten separadament sota les sigles de CiU i UMdC-V, respectivament.

Aturar l'activitat municipal perquè s'acosten les eleccions no és il·legal, però és lleig. I diguem-ho clar. Aturar l'activitat municipal perquè s'acosten les eleccions és la conseqüència directa de que hi ha algunes persones del bipartit que han fet de la política el seu modus vivendi i, si perden les eleccions... s'acaba la moma, oi?