31 d’agost 2006

Malgrat ser fora de govern, les grans inversions impulsades per Esquerra continuen avançant

Als diaris de Terrassa del 29 i 30 d’agost apareixien diverses notícies sobre alguns projectes que es començaran a executar –i amb sort es finalitzaran– en aquest nou curs polític que és a punt de començar. Concretament, es van publicar notícies sobre la construcció de la nova piscina municipal, el nou cobriment del pavelló del casc urbà i la primera fase del cobriment de la pista poliesportiva de Can Trias.

El motiu pel qual aquestes grans inversions en instal·lacions esportives es podran començar a executar en breu és ben simple: CiU s’ha trobat tota la feina feta. La meva companya Glòria, al capdavant de la regidoria d’Esports, amb la intenció de poder començar a executar les inversions el més aviat possible, ja tenia encarregats tots els projectes executius quan el grup municipal d’Esquerra ens vam veure obligats a abandonar el govern perquè CiU havia trencat el pacte.

Esquerra ha fet la tota feina, des d’aconseguir les subvencions per poder realitzar totes les noves infraestructures esportives fins a redactar-ne tots els projectes executius, però ara CiU vol posar-se les medalles. I només cal llegir el diari per adonar-se d’això. A cadascuna de les notícies publicades és l’alcalde Sebastià Homs, i no el regidor d’esports, el que s’apunta els “tantos” de les inversions esportives. A més, es silencia tota la tasca desenvolupada per Esquerra durant aquests dos anys al govern. Aquesta manera de fer, donant protagonisme a l’alcalde per qualsevol tema, mostra un cop més que la federació autonomista de CiU només busca la promoció del seu cap de llista, un alcalde investit a la força i que el poble de Viladecavalls no ha votat.

Malgrat tot, estic content que tots aquests projectes continuïn tirant endavant, ja que en tots els casos es tracta de grans inversions esportives molt necessaries pel poble. I estic orgullós de la feina que hem pogut fer en aquest aspecte, perquè durant aquests dos anys que hem estat a govern, des d'Esquerra hem aconseguit impulsar l'execució d'aquestes grans infraestructures esportives. Com ja us deia en aquesta altra anotació, encara que alguns vulguin esborrar la nostra feina, la veritat sempre s’acaba sabent.