01 de setembre 2006

L'Ajuntament de Viladecavalls ret un homenatge a la nedadora Sarai Gascón

Ahir a la tarda, el nostre Ajuntament va rebre a Sarai Gascón, nedadora de Viladecavalls, en reconeixement als seus èxits esportius. L'acte es va celebrar a la Sala de Plens, on la Sarai, acompanyada de la seva família, amigues i membres del CN Terrassa va rebre les felicitacions de l’alcalde, els regidors, els representants de les entitats i els veïns de Viladecavalls.

Amb només 13 anys, enguany la Sarai Gascón ha batut 14 rècords de natació en la seva categoria: tres del món, dos d’Europa i nou de l’estat espanyol. D’aquí a uns mesos, la Sarai viatjarà a Sud-àfrica per participar al mundial. Després de parlar amb ella i veure-la tan animada, estic segur que deixarà el llistó ben alt!

Em sembla fantàstic que els esportistes de Viladecavalls vulguin venir a celebrar els seus èxits esportius a l’Ajuntament, perquè penso que és una molt bona manera de celebrar i compartir el seu triomf amb tota la gent del poble. Personalment, per mi és un honor poder compartir els seus èxits amb tots ells. A veure si l’any que ve continua la bona ratxa d’èxits dels esportistes de Viladecavalls. Molta sort a tots ells!