29 de novembre 2006

Diumenge 3 - Manifestació contra el 4art Cinturó a Sabadell


M'han reenviat un correu-e informant sobre la manifestació contra el IV Cinturó d'aquest diumenge a Sabadell. La manifestació ha estat convocada per la Campanya Contra el Quart Cinturó, on s'integren més de 270 entitats. Esquerra Republicana n'és una d'elles. Us l'enganxo a continuació, per si és del vostre interès:


Sortida: Plaça Antoni Llonch (Estació Renfe Centre) de Sabadell.
Hora: 12h
Arribada: Plaça del Dr. Robert (darrere l'Ajuntament)

ARA ÉS L'HORA!! No hi faltis!
FES-HO CÓRRER !!

- - - ÉS MOLT IMPORTANT QUE TU HI SIGUIS! - - -

DIGUEM NO AL QUART CINTURÓ!!

Vine a defensar els boscos de Togores i Can Vilar, el torrent de Colobrers, Can Deu, els camps de ca n'Ustrell i Mas Canals, el barri de Can Tries, els boscos de Viladecavalls...
Vine a defensar el rodal que tant estimem, amenaçat pel Quart Cinturó!
Vine a defensar els camps i boscos que encara ens queden a la plana del Vallès, Baix Llobregat i Penedès!

Convoca: Campanya Contra el Quart Cinturó

El Quart Cinturó de Barcelona, una autovia pensada sobretot per permetre l'ocupació urbanística i l'especulació a les zones que encara ens queden de camps i boscos al Vallès. Una obra innecessària, faraònica i caríssima, que vol executar el "Ministerio de Fomento" i que paguem tots. Cal invertir en infraestructures, però en transport públic. Ens calen més i millors trens. Fa vint anys que el "Ministerio" no inverteix en els trens de rodalies i regionals.
El Quart Cinturó és una obra inútil que no farà més que estimular el trànsit privat, el col·lapse viari i la contaminació atmosfèrica, a canvi de fer desaparèixer irreversiblement els espais agrícoles i forestals que encara hi ha al voltant dels nostres pobles i ciutats, garantia d'un present i d'un futur més ecològics i sostenibles.

Integren la Campanya més de 270 entitats.