14 de desembre 2006

Aclariments

Com que alguns m’ho heu preguntat, val la pena que aclareixi un parell de qüestions per evitar confusions o errors d’interpretació. La primera qüestió fa referència al programa d’activitats que hem rebut per correu ordinari els socis i les sòcies del Casal Familiar. El Casal ha engegat una aula d’estudi dirigida a alumnes d’educació primària i d’ESO, coordinada per un monitor que es diu Lluís Soler. Només vull aclarir que jo no sóc el coordinador de l’aula d’estudi del Casal Familiar, perquè hi ha gent que s’ho havia pensat.

La segona qüestió fa referència a un post scriptum que vaig escriure en aquesta anotació, on denunciava que el PSOE de Viladecavalls havia plagiat material del meu bloc sense citar-ne la font. Bé, pels que no heu rebut el citat pamflet, aclareixo que el PSOE va plagiar el gràfic que vaig elaborar per l’anotació sobre les passades eleccions de l’1 de novembre. No em sap greu que el vagin utilitzar, però si que em sap greu que no citin la procedència d’aquesta informació. De fet, ja m’imaginava que això podria passar, i per això vaig pendre la precaució d’incloure un enllaç del meu bloc al gràfic. Però, suposo que pels socialistes de Viladecavalls devia ser més fàcil esborrar-ne la procedència amb un programa de dibuixar, que fer un altre gràfic utilitzant un full de càlcul.

Hi ha moltes maneres de fer les coses. I a vegades et trobes amb persones que, enlloc de treballar, sempre busquen la manera d’aprofitar-se de la feina feta pels altres. Tot i això, amb un petit fet ja n’hi ha prou perquè elles mateixes es delatin.