11 de febrer 2007

Conseller nacional

Divendres al vespre vam celebrar el congrés comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Quirze del Vallès, on vaig ser escollit Conseller nacional per representar el Vallès Occidental, juntament amb en Jordi Comas (Matadepera), l’Eva Arasa (Sabadell), l’Eduard Pomar (Sant Cugat), en Ramon Arribas (Terrassa), en Salvador Magrinyà (Sabadell) i l’Eduard Galceran (Barberà del Vallès).

Vull agrair el nombrós suport de tots els/les militants que divendres van confiar amb mi per representar la nostra comarca al Consell Nacional del partit. És un nou repte polític que assumeixo amb molta il·lusió. Espero poder fer aportacions constructives que ajudin a enriquir el debat al Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya, i poder participar en les línies polítiques engegades des d'Esquerra que ens han de permetre arribar, tard o d’hora, a la independència del nostre país.


També aprofito per felicitar a la nova permament comarcal, i en especial a la Glòria Ullés, que passarà a formar part de la permanent comarcal d'Esquerra Republicana assumint la secretaria de política municipal i parlamentaria. Conec molt bé la Glòria, és una apassionada de la política municipal, i estic segur que farà una tasca magnífica en aquesta secretaria. Des d'aquí encoratjo a la nova permanent comarcal, i al Marc Sanglas que torna a assumir la presidència comarcal, a seguir treballant fort pel municipalisme i pel país des del Vallès Occidental. Ànims i endavant!


Gràcies al congrés comarcal, m'assabento del bloc d’en Xavier Corbera, president de la Secció Local d’Esquerra de Rubí, que afegeixo als meus enllaços de blocs d’Esquerra. Mica en mica, la bloquesfera republicana al Vallès Occidental va creixent, i això és molt positiu. Com més serem, millor ens explicarem!


Finalment, aprofito per recomanar-vos la lectura de l’última conferència d’en Carod titulada “El patriotisme social, motor de construcció nacional”. Crec que és un document molt interessant que aporta algunes idees per seguir avançant amb la construcció plena de la nació catalana.