15 d’abril 2007

Festa d’Esquerra 2007

Avui Girona ha esdevingut un punt de trobada dels candidats i candidates de les més de 700 llistes que Esquerra presenta arreu dels Països Catalans. A Esquerra-Viladecavalls no ens hem volgut perdre aquesta cita, i també hem participat de les activitats organitzades al Parc de la Devesa, l’espai on enguany s’ubicava la Festa d’Esquerra.

Cap a migdia, els i les més de 700 alcaldables d’Esquerra s’han fet una foto de grup a les escales de la Catedral de Girona. Persones d’arreu del país que treballen per un projecte comú: millorar el benestar de la gent a cadascun dels municipis, desplegar un model de convivència basat amb els valors republicans i avançar cap a la llibertat i la plena sobirania nacional. La independència és l'eina que ens permetrà poder satisfer de la millor manera possible les necessitats actuals de la societat catalana, també des dels municipis.


No me’n puc estar d’oferir-vos una primícia per a tots els lectors del meu bloc, que ja sou una bona colla. Es tracta d’una fotografia dels sis primers integrants de la llista que presentem a Viladecavalls. Som d’esquerra a dreta: Quico Viñas, Juan Casasola, Lluís Soler, Glòria Ullés, Xavi Lleberia i Gloria Serrano.



Suposo que molts us pregunteu l’ordre dels candidats...hehehe, doncs us convido a descobrir-lo el proper divendres 20 d’abril a les 20h a la sala polivalent (baixos Biblioteca Pere Calders), on farem la presentació oficial de la llista i de la nostra candidata a l’alcaldia, Glòria Ullés. A més, comptarem amb la presència de l’Anna Simó, diputada al Parlament de Catalunya i Vicesecretaria general d’Acció Política d’Esquerra.


Per acabar, us penjo els vídeos -que jo mateix he gravat- de les intervencions finals de l’acte polític de la Festa d’Esquerra, a càrrec del Secretari General d’Esquerra, Joan Puigcercós, i del President d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira. Tot i que les imatges no són gaire bones, els parlaments s’escolten perfectament.




Intervenció d'en Joan Puigcercós:



Intervenció d'en Josep-Lluís Carod-Rovira (1era part):



Intervenció d'en Josep-Lluís Carod-Rovira (2ona part):



PS: ahir, 14 d'abril, va fer 76 anys de la proclamació de la República Catalana per part del President Francesc Macià. Com va dir, anys més tard, el President Lluís Companys: "Venim per servir els ideals. Portem l’ànima amarada de sentiment, res de venjances, però si un nou esperit de justícia i reparació. Recollim les lliçons de l’experiència. Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar i tornarem a vèncer".

2 comentaris:

... ha dit...

homeeeee, si ja dius que el número 1 de la llista és na Glòria Ullés ja has trencat el misteri de "Lluís Soler alcaldable i president !!" :P
Tot i així, estar entre els 6 primers ja té molt de mèrit :) Enhorabona i sort a les urnes!

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies Albert!