10 d’abril 2007

Ple ordinari 29 març 2007 (III): Esquerra dóna suport al nou conveni col•lectiu del personal laboral i funcionari de l'Ajuntament

El darrer ple ordinari va servir per aprovar el nou conveni col·lectiu del personal laboral i funcionari de l’ajuntament. El passat 25 de novembre, arran de les protestes de la Plantilla de la Policia Local, ja us vaig comentar la necessitat d’aprovar urgentment aquest nou conveni i que em semblava molt preocupant que, amb el trencament del pacte de govern, el nou alcalde hagués congelat aquest tema durant tants mesos.

Des del grup municipal d’Esquerra estem satisfets que, finalment, la proposta del nou conveni col·lectiu hagi prosperat. Durant la nostra etapa a l’equip de govern vam participar activament en les negociacions, i sempre hem cregut que el resultat final d’aquestes negociacions ha estat un text que s’ajusta a la realitat de la nostra administració municipal. En l’elaboració del text es va fer un esforç per equiparar el personal laboral i funcionari. A més, el nou conveni és una eina que permet l’encaix a situacions futures que es puguin plantejar a l’Ajuntament.


El nou conveni va ser aprovat per unanimitat, un fet que m’alegra especialment ja que, passi el que passi el 27 de maig, tots els grups municipals n’haurien d’assegurar el seu compliment. Confio que serà així. Des d’Esquerra vam aprofitar per recordar a l’equip de govern que s’ha de revisar el contracte als treballadors de les empreses municipals -Viladecavalls Multigestió SL- perquè s’adhereixin al nou conveni.