11 de maig 2007

Comença la campanya!

Fa poc més de dues hores, s’ha donat el tret de sortida oficial al període de campanya electoral. Us penjo un parell de fotos dels companys i companyes d'Esquerra que aquesta nit hem sortit a penjar els primers cartells i pancartes de la nostra candidatura.

Durant aquests dies de campanya electoral, des d'aquest bloc us aniré comentant amb detall les nostres principals propostes del programa electoral, i també us presentaré l’equip de persones que formem la nostra candidatura.

Per avui res més. Me’n vaig a dormir, que demà encara es divendres i toca treballar. Per cert, demà a les 20h us esperem a la xerrada “Esquerra t’escolta” al Local social de la Planassa. Recordeu que dissabte a les 12h serem a Can Corbera, i diumenge a les 12h us escoltarem a Sant Miquel de Guanteres. Us hi esperem!

4 comentaris:

... ha dit...

Com és possible doncs, que ahir comencés la campanya electoral (amb la penjada dels primers cartells) i que Sabadell, Sant Cugat i Badalona (que és on m'hi he fixat) estiguessin plens de cartells des de fa com a mínim 10 dies?

Lluís Soler Turu ha dit...

Suposo que es tracten de cartells de precampanya. La diferència entre la campanya electoral i la precampanya, és que durant els propers 15 dies podem demanar el vot explícitament, és a dir, jo puc acabar un acte electoral i dir VOTA ESQUERRA, o penjar un cartell que posi VOTA ESQUERRA. Demanar el vot durant el període de precampanya és il·legal, però penjar un cartell amb la foto d'un candidat no ho és, ja que no es demana explícitament el vot. Aquesta és la raó.

De totes maneres, com pots veure a la foto, els nostres cartells no demanen explícitament el vot o sigui que, si haguéssim volgut, els podíem haver penjat fa 15 dies. Als pobles petits tots i totes ens coneixem, nosaltres vam considerar que no calia penjar tot el material de campanya (cartells, pancartes, plafons...) un mes abans de les eleccions.

miradestoni ha dit...

Lluís,
Acabo de llegir la teva resposta al comentari de Albert.
Ets un crac, estàs informat de tot. Controles tot allò que envolta al teu treball; com sempre. Viladecavalls tindrà un bon treballador. El teu bloc es ple de claredat i transparència.
Ànims amb la campanya.
Gràcies per tota la informació.

Salutacions cordials.
Toni.

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies a tu Toni!
Salut!