15 de maig 2007

Un equip que suma

Crec que per decidir el vot entre una o altra opció política, no només cal conèixer el programa electoral i el tarannà del seu cap de llista; també és molt important conèixer qui són les persones que l’acompanyen ja que, en cas de governar, aquestes persones han d’estar capacitades per prendre decisions i treballar per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans. És per aquest motiu que us recomano fermament que, abans de decidir el vostre vot, us assegureu que la llista escollida estarà capacitada per governar el municipi adequadament i amb sentit comú.


El nostre és un equip que suma. A continuació us presento els i les integrants de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Viladecavalls. Divuit persones que combinem experiència en la gestió municipal, joventut, empenta i moltíssimes ganes de treballar pel municipi. Persones que -des de fa quatre anys- ens reunim cada dilluns per prendre acords i decisions conjuntament. Aquest és l’equip humà que haurà d’esforçar-se perquè el nostre projecte de poble esdevingui una realitat a curt i mig termini.


1. Glòria Ullés i Ros

L’octubre de l’any passat ja vaig escriure que la Glòria és la millor candidata per encapçalar el projecte d’Esquerra a Viladecavalls. La Glòria va néixer l’any 1967 i va iniciar la carrera de dret l’any 1985. És mare de quatre fills, ha col·laborat i ha estat membre activa d’entitats i associacions de Viladecavalls. La seva inquietud vers els afers del poble i l’estima pel nostre país la van portar a fundar la Secció Local d’Esquerra a Viladecavalls la qual va presidir fins el 2004. L’any 2003 va ser cap de llista per Esquerra a les eleccions municipals de Viladecavalls. Al 2004 assumeix responsabilitats de govern sent la primera tinent d’alcalde, regidora de participació ciutadana i esports, fins el juny de l’any 2006. Actualment és regidora a l’oposició i portaveu del nostre grup municipal.

Per què la Glòria es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Vull continuar treballant per la gent del meu poble. Som l’equip més capaç per liderar el futur de Viladecavalls.”


2. Lluís Soler i Turu

Sempre és difícil parlar d’un mateix. Els que em coneixeu ja sabeu com sóc i els que encara no em coneixeu, potser la lectura d’aquest bloc us servirà per conèixer el meu tarannà. Podeu llegir el meu currículum aquí.

Per què em presento amb Esquerra?

“Em presento per tres motius: m’il·lusiona el projecte d’Esquerra, vull seguir pencant pel poble i estic convençut que som el millor equip.”


3. Juan Casasola i Rubio

Vaig conèixer el Juan l’any 2002, quan vam fundar la Secció Local d’Esquerra. Des de llavors ens hem anat veient quasi cada setmana, a les reunions d’Esquerra. En Juan és una persona molt treballadora i sincera. Té una gran capacitat de visió estratègica i és molt imaginatiu i optimista a l’hora de buscar solucions per resoldre situacions conflictives. Va néixer un Nadal del 1967, és metal·lúrgic de professió i està casat. Des dels nou anys vinculat al món del bàsquet, ja com a jugador, entrenador i coordinador de diverses escoles de bàsquet. Actualment és president del Club de Bàsquet Viladecavalls.

Per què en Juan es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Em presento amb aquest compromès grup de companys per una raó molt definida: treballar pel meu poble, perquè el dia de demà els meus fills i tot el jovent no tinguin un poble dormitori depenent de Terrassa, sinó un lloc on puguin fer realitat els seus somnis i lluitin per ells.”


4. Gloria Serrano i Gea

Vaig conèixer la Gloria ara fa uns 5 anys. Es va integrar a Esquerra poc després de la fundació de la Secció Local, i des d’aquell moment hem treballat colze a colze, cada setmana, a les reunions d’Esquerra. La Gloria té una gran capacitat de treball, és constant i coneix molt bé com funciona l’administració. La seva gran il·lusió és aconseguir canviar les coses que no funcionen. Nascuda l’any 1979, va cursar els estudis de Ciència Política i Administració. Actualment treballa com a gestora de projectes, especialitzada en la recerca i tramitació de subvencions per l’execució de projectes tant públics com privats.

Per què la Gloria es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“La raó per la qual vaig decidir involucrar-me en política és perquè estic convençuda que tot pot ser canviat i millorat. La política ha de ser l’instrument per aconseguir una millor qualitat de vida en tots els àmbits: serveis socials, habitatge, etc.”

5. Xavi Lleberia i Ramírez

En Xavi es va incorporar fa un any al projecte d'Esquerra-Viladecavalls. És un dels més joves de la nostra candidatura. En Xavi sempre està disposat a arremangar-se i posar-se a treballar. És una sort poder comptar amb ell cada dilluns. Com podeu comprovar al seu bloc, en Xavi expressa les seves idees sense manies ni complexos. Va néixer l’any 1986. Actualment està realitzant l’últim curs de la Diplomatura en Gestió i Administració Pública a la Universitat de Barcelona. Forma part de la Colla Castellera Minyons de Terrassa.

Per què en Xavi es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“M’il·lusiona la idea de poder treballar pel bé del poble.”


6. Quico Viñas i Badal

Vaig conèixer en Quico l’any 2003, quan es va afegir a la nostra Secció Local. Després de quatre anys de reunions setmanals, puc afirmar que en Quico és una persona honesta, molt pencaire i dialogant. Té 44 anys. Treballa en una multinacional centrada en la fabricació d’equips per a les indústries gràfiques, fent tasques comercials i de màrketing.

Per què en Quico es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Nouvingut ara fa cinc anys, vull presentar-me per contribuir a fer de Viladecavalls un poble una mica millor, més dinàmic i on tots, petits, joves i grans, en puguem gaudir tot conservant aquest esperit que fa que ja avui el senti com el meu poble.”


7. Montse Carrillo i Plaza

La Montse es va sumar al projecte d’Esquerra a mitjans de l’any 2005. És una persona oberta, sincera i sempre disposada a donar un cop de mà. Com la Gloria Serrano i com jo, la Montse també va néixer l’any 1979. És diplomada en Relacions Laborals. Actualment treballa en un grup d’empreses a Barcelona, dins del departament de Recursos Humans.

Per què la Montse es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Vull col·laborar amb Esquerra-Viladecavalls perquè som un grup molt orientat cap a les necessitats reals del nostre poble.”


8. Yolanda Matarín i Gregori

La Yolanda és molt bona persona, honesta i transparent. Des de fa un any dóna suport al projecte d’Esquerra Republicana a Viladecavalls. Nascuda l’any 1975, és auxiliar administrativa, auxiliar veterinària i perruquera canina. També és monitora de ciclisme indoor.

Per què la Yolanda es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Em presento perquè m’estimo Viladecavalls i vull el millor pel meu poble.”


9. Jordi Nadal i Dueso

En Jordi és una persona amb les idees molt clares, i les expressa amb sinceritat i sense complexos. Nascut el 1961, és enginyer tècnic químic i actualment cap de línia d’una empresa de productes químics.

Per què en Jordi es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Aposto per aquest grup perquè més que polítics som amics, però més que amics som gent de confiança. Si algú pot fer alguna cosa per al poble som nosaltres.”


10. Albert Bové i Batlle

Vaig conèixer l’Albert ara fa uns 5 anys, poc després de la fundació de la Secció Local. L’Albert és d’aquelles persones que sap el què vol i ho expressa amb claredat. A més, és el manetes de l’equip. Nascut el 1948, és electrònic i tècnic de xarxes elèctriques. Li agraden les antiguitats i les manualitats.

Per què l’Albert es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Em presento perquè sóc d’esquerres.”


11. Trini Turu i Torra

Estic molt orgullós de que la meva mare ens acompanyi a la llista. Sense el seu suport, jo no seria capaç de tirar endavant la meva tesi doctoral ni tota la feina dins el grup municipal. Em sento orgullós quan la gent d’aquest poble em crida com “el fill de la Trini”. La meva mare és un dels meus referents i un exemple a seguir. Suposo que per això tots dos tenim el carnet de militant d’Esquerra i pensem com pensem. Nascuda l’any 1951, està casada i és mare de dos fills. Actualment és mestressa de casa. Ha col·laborat amb els grups de teatre Galop’s i Fatalitats, amb la cavalcada de Reis i amb altres activitats del poble.

Per què la Trini es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“M’estimo el poble de la meva infància i m’agradaria veure’l millorar i prosperar.”


12. Yolanda Cirera i Martínez

Vaig conèixer la Yolanda ara fa uns 5 anys, poc després de la fundació d’Esquerra-Viladecavalls. La Yolanda és una dona forta, desacomplexadament feminista i disposada a defensar el projecte d’Esquerra. Va néixer l’any 1962 i és mestra de primària. Durant molts anys ha estat mestra de la llar d’infants Barromina. En l’actualitat és mestra de primària.

Per què la Yolanda es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Sempre he estat una dona catalana i d’esquerra.”


13. Vicenç Torres i Nicolàs

L’últim lloc de la llista sempre es reserva a persones que mereixen un reconeixement. Estic molt content que sigui el Vicenç la persona que clou la nostra llista. Vaig conèixer el Vicenç l’any 2003, en una presentació pública de la nostra Secció Local. Des d’aquell moment, ens hem anat veient quasi cada setmana, a les reunions d’Esquerra. En Vicenç ha estat un bon president i ha sabut consolidar i fer créixer la nostra Secció Local. És una persona que sap dirigir i que sap escoltar. Nascut fa 53 anys, és directiu d’empresa electromecànica. Relacionat amb entitats esportives i veïnals. Des de l’any 2004 és president de la secció local d’Esquerra a Viladecavalls.

Per què en Vicenç es presenta amb Esquerra? Aquesta és la seva resposta:

“Em presento perquè som l’equip de govern que li cal al poble.”


Candidatura de suport

La nostra llista també conté una candidatura de suport amb cinc persones:

14. Miquel Margarit i Roca

Amb 82 anys, en Miquel de Ca l’Avaro és un dels republicans històrics de Viladecavalls. Per la seva llarga trajectòria de defensa dels valors republicans, per mi és un orgull comptar amb el seu suport.

15. Maria Dolors Carbonell i Pagès

La Maria Dolors estima el nostre poble i vol que continuï millorant. M’alegra comptar amb el seu suport.

16. Jordi Borrat i Vendrell

En Jordi Borrat ha lluitat molt per aconseguir millores pel jovent de Viladecavalls. És honest i té les idees clares. Estic molt content de comptar amb el seu recolzament.

17. Maribel Navarro i Vinaixa

La Maribel és una dona valenta i lluitadora. La Maribel és una persona que sempre encerta les paraules per transmetre força i moral al grup. Em satisfà molt comptar amb el seu suport.

18. Agustí Pedret i Fagoaga

L’Agustí és la combinació perfecte del seny i la rauxa catalanes. És una persona honesta i molt treballadora. M’alegra molt comptar amb el seu recolzament.


Ningú no ens regalarà el vot. La militància d’Esquerra -després de tot el que hem passat en aquesta legislatura- fem un darrer esforç per fer el partit molt més fort a l’Ajuntament. Ara, tant o més que el 2003, és l’hora d’Esquerra. Ens mou la il·lusió de fer coses per millorar Viladecavalls, el compromís de tirar-les endavant i les ganes de fer realitat el nostre programa electoral, el nostre projecte de poble. Feu-nos confiança!

2 comentaris:

... ha dit...

Quin gran dilema! Jo suposo que el que vols és que Esquerra tregui el major nombre de vots possible, però imagina que la número 11 de la llista d'Esquerra ocupés també càrrec d'alta responsabilitat... s'acabarien els macarrons, canelons i altres delicies a casa teva! Pensa-ho bé... i demana suport fins a 10 regidors... :P

Lluís Soler Turu ha dit...

Dilema? Cap ni un! On he de signar per tenir 11 regidors d'Esquerra? hahaha, xD