02 de maig 2007

estatpropi.cat

Des de la xarxa de blocs sobiranistes -de la qual formo part- m'envien un correu electrònic informant-me que s'ha posat en marxa el web www.estatpropi.cat, un espai virtual que permet, a través d’adhesions individuals, visualitzar en un mapa interactiu el suport a la independència en el conjunt dels Països Catalans. Segons el mateix correu-e, el web parteix d’una idea inicial d’Alexis Vizcaino i ha estat elaborat per ell mateix, Toni Hermoso, Marc Belzunces i Josep Maria Comajuncosas.

Penso que es tracta d'una molt bona proposta. Una forma ben fàcil de fer un auto-recompte nacional de totes aquelles persones que, arreu dels Països Catalans, pensem que la independència és l'única via per garantir la igualtat de drets i deures del poble català respecte els altres pobles del món. Una adhesió massiva a la web www.estatpropi.cat podria originar una nova incidència de la societat civil catalana en l’agenda politicomediàtica i pressionar perquè finalment els catalans puguem decidir el nostre futur a les urnes, d'una forma real i vinculant.


Acabo aquesta anotació proposant-vos un joc. Per tothom és ben coneguda la rivalitat històrica entre Viladecavalls i Ullastrell. El joc que us proposo es basa en que Viladecavalls tingui més adherits que Ullastrell a la web www.estatpropi.cat. Superar Terrassa serà més complicat, però mai se sap, entre tots i totes ho podríem aconseguir, hehehe... En canvi, superar a Ullastrell en nombre d'adherits, això ja està fet! Feu-ne difusió entre els vostres familiars i amics del poble. Ja us aniré informant del nombre d'adherits i quin dels dos pobles va per davant a la classificació...


PS: aprofito per agrair els enllaços de www.poliblocs.cat i del bloc "No em toquis els picarols" arran de l'escrit que vaig penjar sobre el 25 d'abril. La difusió de la informació per la xarxa mai deixarà de sorprendre'm. Gràcies!

9 comentaris:

Guille ha dit...

jajaja

això es jugar amb desavantadge. A Ullastrell som poc més de 1500 ànimes, es clar que no hi ha llista presentable del PP(aixó espero) amb don piqué com a cirereta XD

podrieu proposar als companys de dretes que facin el mateix... a veure qui guanya llavors :P

ala, que vagi b

g

Lluís Soler Turu ha dit...

sí, sí! Però de moment Viladecavalls ja guanya a Ullastrell, hehehe ;-)

Salut Guille!

carles call ha dit...

Haurem de dir a l'alcalde que ho subvencioni :-)

carles call ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lluís Soler Turu ha dit...

Quin alcalde? L'Il·lustríssim Sr. Homs o l'Alcalde Joan Ballbè d'Ullastrell?

A data d'avui, Viladecavalls ja compta amb 14 adherits i Ullastrell només amb 5... De moment, guanyem a Viladecavalls, hehehe ;-)

carles call ha dit...

i en percentatge sobre el total de població ? ;-)

Lluís Soler Turu ha dit...

En percentatges, a data d'avui, guanya Ullastrell: 0,345% contra el 0,205% de Viladecavalls.

Ja ho veus Carles, Viladecavalls guanya en nombres absoluts i en canvi Ullastrell en percentatges relatius al nombre total d'habitants... Cada poble pot agafar-se als resultats que li convinguin més, hehehe ;-)

PS: desgraciadament no puc estar content: als dos pobles encara som una minoria els que volem un estat propi!

carles call ha dit...

és com els resultats de les eleccions, sempre tothom guanya jajaja, però evidentment la bona és el percentatge (;-)), perquè si no sempre guanyarà Barcelona, no?

p.d. si et serveix de consol, em sembla que a ullastrell hi ha més de cinc independentistes jajajaj

Lluís Soler Turu ha dit...

N'estic convençut! Segur que a Ullastrell n'hi ha més de 5 i a Viladecavalls més de 14. I espero que algun dia hi hagi una majoria social favorable a la independència. De moment però, caldrà seguir treballant per assolir aquesta majoria social.

Gràcies per la visita Carles! Molts records a la gent d'Ullastrell ;-)