18 de juny 2007

Carta enviada per l'ambaixador espanyol a Rússia, 11 juny 2007

Cliqueu la imatge per ampliar la carta de l'ambaixador espanyol i poder-la llegir:Aquesta carta és una prova més que l'aparell de l'estat espanyol es posa en marxa cada vegada que Catalunya pot demostrar el seu potencial esportiu i fa un pas endavant cap a la seva normalització com a nació esportiva. En aquesta ocasió, la catalanofòbia esportiva es va activar des del govern espanyol per intentar impedir un acte -el partit de futbol sala entre Catalunya i Espanya- que hauria d'haver transcorregut amb total normalitat i sense cap interferència política per part de cap administració ni partits polítics, en tractar-se de dues federacions privades que competien en un torneig organitzat per l'Associació Mundial de Futbol Sala.


Des d'aquí dono suport a la petició del grup parlamentari d'Esquerra a Madrid, que ha demanat la destitució immediata de l'ambaixador espanyol a Moscou, per la seva actitud antidemocràtica i intervencionista en un àmbit que no és de la seva competència. Aquesta mena de personatges són els que dijous passat -14 de juny- celebraven els 30 anys de democràcia espanyola. Doncs aquesta és la seva democràcia: la que boicoteja encontres esportius de la Selecció Catalana, la que no ens retorna els papers de Salamanca, la que no respecta ni compleix l'Estatut de Catalunya... I després encara em pregunten per què sóc independentista!


Per cert, la Selecció Catalana de futbol sala ha quedat sisena a la I Copa del Món d'aquesta modalitat esportiva. Moltes felicitats a tot l'equip!


PS: a veure si l'any que ve també puc felicitar els jugadors del Barça per la feina feta... aquest any res!