13 de juliol 2007

Aquesta és la seva democràcia

l'Il·lustríssim Sr.Homs ens ha volgut tornar a demostrar qui és l'alcalde. Després que dimarts passat anul·lés unilateralment la junta de portaveus -l'òrgan de reunió que l'alcalde té l'obligació legal de convocar i portar a terme abans del ple-, durant el ple d'avui ha retirat torns de paraula, no ha permès torns de rèplica, ha afegit a l'ordre del dia com a propostes d'urgència un parell de plans parcials (Filvisa i polígon de Can Mir) sense donar-nos cap mena d'informació ni documentació sobre el tema... El ple d'avui es podria resumir amb una de les sentències més dialogants que aquesta tarda ha pronunciat l'Il·lustríssim Sr.Homs: "nosaltres som set, vostès són dos". Aquesta és la seva democràcia.


Il·lustríssim Sr.Homs, sé que llegeix aquest bloc. Si em permet un consell, reflexioni sobre el què ha passat avui a la sala de plens. Pensi que el seu grup només representa un 24,5% del cens total de Viladecavalls. Faci els números vostè mateix, CiU va obtenir 1308 vots sobre les 5346 persones que estaven cridades a les urnes. Pensi que la condició d'alcalde no li dóna dret a saltar-se la legislació vigent. Llegeixi el ROM de Viladecavalls i repassi els drets dels regidors i dels grups municipals. Em permeto recordar-li que els regidors de l'oposició tenim drets legals que vostè està obligat a complir, tant si li agrada com si no. Encara que potser li molesti la nostra presència, nosaltres també som representants legítims del poble de Viladecavalls i tenim dret a exercir la nostra feina. Reflexioni. Diu la dita que rectificar és de savis.

1 comentari:

carles call ha dit...

"nosaltres som set, vostès són dos" !!! si no fos tan patètic em faria gràcia i tot...saps una frase gairebé idèntica me la van fotre pels morros fa uns anys... amb perdó però quins collons!!!...només hi ha una cosa en tot aquest tema que no em quadra, des de la distància no entenc com alguns convergents de vila a qui respecto moltissim aguanten segons quins posicionaments.... qui ha vist i qui veu a CIU a vila...i perdó si em foto on no em demanen

salut i república