27 de novembre 2007

Els regidors a l'ombra de Viladecavalls comencen a prendre el sol

Ja he denunciat diverses vegades que l'Il·lustríssim i la seva majoria han farcit l'Ajuntament de Viladecavalls de càrrecs de confiança que fan funcions de regidors a l'ombra. Es tracta de persones com Josep Faure, Toni Florido, Roger Mestre o Susanna Salvador -per citar només quatre exemples- que amb poc temps han assumit altes quotes de poder polític dins el consistori.


Ja vaig denunciar que aquests càrrecs de confiança assisteixen a totes les comissions informatives reservades a càrrecs electes mentre que l'equip de govern prohibeix l'assistència als autèntics regidors. En el meu cas, han prohibit la meva assistència a la comissió informativa d'àrea tècnica i a la comissió informativa de ple. També han prohibit la meva assistència a la junta de portaveus, on hi assistia per ajudar a la meva companya i portaveu d'Esquerra Glòria Ullés. Aquesta és la seva democràcia.


Aquest cap de setmana, el Diari de Sabadell publicava una notícia sobre la deixalleria mòbil, un servei del Consorci de Residus del Consell Comarcal que funciona a cinc municipis de la comarca, entre ells Viladecavalls. La notícia en si no tindria res de sorprenent, si no fos per la foto que l'acompanya. Una foto on apareixen els cinc membres del consorci de residus dels municipis on actua la deixalleria mòbil. Cinc membres que haurien de ser cinc càrrecs electes dels cinc respectius municipis, ja siguin alcaldes o regidors de medi ambient. Però fixem-nos amb la persona de més a la dreta. No s'assembla de res al regidor de medi ambient de Viladecavalls, el Sr. Griera. Tampoc té cap semblança amb l'Il·lustríssim Alcalde de Viladecavalls, el Sr. Homs. El representant de Viladecavalls al consorci de residus del Vallès Occidental és, ni més ni menys, que el càrrec de confiança Toni Florido.Notícia del Diari de Sabadell. Cliqueu la imatge per fer-la gran

Amb només sis mesos, els regidors a l'ombra ja volen sortir a prendre el sol... Digueu-me malpensat, però jo si fos el Sr. Griera m'ho faria mirar... No oblidem que l'Il·lustríssim Alcalde de Viladecavalls i els seus "assessors de confiança" tenen una gran facilitat per defenestrar regidors de medi ambient... Qui avisa no és traïdor, qui avisa és avisador. I jo aviso. Potser convindria que algú li expliqués al Sr. Griera qui era el Sr. Jordi Salvador (ex-regidor de medi ambient) i qui va ser l'artífex del seva defenestració...

Mala peça al teler, Sr. Griera...

1 comentari:

... ha dit...

Si voleu enviar algú a l'ombra de nou envieu-me'ls cap aquí dalt, que de solet en veuran poc... (nota: si arribessin aquí no els faria res dolent, ho aclareixo pels individus que veuen l'apologia de la violència per tot arreu...)