05 de març 2008

Aquest vespre, debat electoral a Castellar del Vallès

D'aquí una estona sortiré del laboratori cap a l'Ateneu de Castellar del Vallès (C/Major 13), on participo en un debat electoral des de les 20h i fins a les 21:30h. Aquí teniu la llista de participants:

- Dolors Puig (Terrassa) PSC (núm. 15)
- Josep Rull (Terrassa) CiU (núm. 8)
- Pere Calviño (Ripollet) PP (núm. 8)
- Lluís Soler (Viladecavalls) Esquerra (núm. 15)
- Santi Cayuela (Cerdanyola) ICV-EUiA (núm. 7)


Podeu consultar la nota de premsa d'aquest debat des d'aquí, i en aquest enllaç podeu escoltar Ràdio Castellar on-line. Una experiència d'allò més interessant que, malauradament, seria impensable de realitzar-se a Viladecavalls, organitzada des de l'àrea de comunicació municipal, tal com es celebra a Castellar. Al nostre poble, la revista municipal i la web estan completament instrumentalitzades per l'equip de govern CiU-PVA, i Ràdio Vila es troba en un autèntic estat de coma mentre els locutors/es voluntaris segueixen pendents de l'aprovació d'un nou reglament de comunicació i de l'execució d'un nou local que, des del 28 de maig de 2007, s'ha esfumat de l'agenda política. Control absolut dels mitjans de comunicació municipals, i a l'oposició ni aigua. Aquesta és la democràcia de l'Il·lustríssim i la seva majoria.

2 comentaris:

Carles Rodríguez ha dit...

Totalment d'acord amb la teva anotació Lluís. Només recordo un debat a Viladecavalls, i organitzat per l'associació de veïns de Can Trias.
Hauria de ser quelcom habitual en eleccions.
Sort al debat! El Santi no crec que us ho posi fàcil jeje.

Bon final de campanya.

Lluís Soler Turu ha dit...

Ha estat un bon debat, hem pogut contraposar polítiques sense el fantasma del bipartidisme. El Santi ha sabut explicar-se molt bé, he coincidit amb ell amb molts temes, com la llei de la dependència o l'oposició al projecte del 4C.

Bon final de campanya a vosaltres també, i esperem que el PSOE no tregui majoria absoluta. Tal com estan les coses, els partits catalans hem de tenir força per poder condicionar al màxim el futur govern socialista, o haurem de veure com el PSOE es passa 4 anys més sense desplegar ni traspassar cap de les competències que fixa el nou Estatut. Si hi ha partit, jugarem!