30 de novembre 2008

29 anys

Avui el meu correu electrònic ha començat a omplir-se de felicitacions pel meu aniversari, i jo diria que el Facebook n'ha estat el principal culpable. Avui he experimentat un autèntic aniversari 2.0, hehehe. Moltes gràcies a tots i totes!

24 comentaris:

maripau ha dit...

Muchísimas felicidades guapísimo. Recuerdo que hace dos años coincidió con un pleno y nos invitaste a bombones...no es una indirecta, te has de pagar al menos un café.
Continua así, no cambies.

Anònim ha dit...

moltes felicitats noi.
Per molts anys.

Toni.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, per l'aniversari i per la feina.
Segons he sentit, dins de CiU comencen a fer moviments, el Sebastià comença a incomodar.
Moltes felicitats i endavant.

Anònim ha dit...

En primer lloc, moltes felicitats!!

En segon lloc només dir que l'equip de govern està ficat en tants merdés que tard o d'hora començaran a desestabilitzar-se.
He sentit a dir que l'Esperança ja fa comentaris de que vol dimitir... o sigui que no hi ha unió entre ells, s'estan aguantant per la pressió que està fent l'Il.lustríssim, però internament no només l'Esperança vol abandonar el vaixell...

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Felicidades Lluis, por dos motivos, por tu aniversario y por el trabajo que estás realizando y que expones tanto en tu blog como en los plenos.

Realmente están nerviosos, el blog “ese” incluyó un monton de comentarios contra ti, curiosamente todos los comentarios “salieron” desde la misma IP. Hace días que no publican, es posible que hayan sufrido un ataque exterior y se conozca ya su procedencia, bueno, todo se conocerá porque las investigaciones de la policía judicial no se paran.

Sabes que una de mis mayores aficiones es la pesca, ya tengo todo preparado para ir a la pesca del BLUE MERLIN, de hecho ya ha picado, tiré el anzuelo y picó.

Un amigo convergente muy cocinitas él me ha pasado una receta MEGAFASHION, JURA por las TORRES de Hércules, que cuando nos comamos el BLUE MERLIN, con SEBAS y FABES, nos deleitaremos, nos gustará tanto el plato que lo haremos público para que todos los vevinos de Vila puedan degustarlo

Anònim ha dit...

Felicitats per l'aniversari i tb per la feina.
S'atrapa més aviat un mentider que un coix, i m'explico, a la revista pamfleto propagandístic de CiU + PVA nº 36 de Novembre de 2007 (un any clavat) al costat de la editorial hi ha el "destaquem" i diu: "CERTAMENT, EL COST D'AQUESTES VIVENDES OSCIL.LARÀ ENTRE ELS 100 MIL i ELS 125 MIL EUROS, UN PREU FORÇA ECONÒMIC SI ES PREN COM A REFERENCIA LA COJUNTURA ACTUAL DEL MERCAT IMMOBILIARI"
Que han fet, pisos de 50 m2 o estan altra vegada mentin? Dit pel mateix il.lustríssim: Ara amb la crisis s'aconsegueixen millors preus.
Com és que ara seran més carts?
Com és que ara surt el m2 de contrucció 2350 euros?

MENTIDERS.

Anònim ha dit...

Que ha sigut del Roger Mestres?
Com és que va desapareixer?
Ell si que va ser intel.ligent, veien tot el que petarà i com feien les coses va abandonar el vaixell per no esquitxar-se, potser no volia col.laborar o no compartia certes maneres de fer?.Hi han regidors que haurien de començar a replantejar-se certes servituts o quedaran esquitxats també.
En algún plé ja els hi has dit i no t'han fet cas, amb una vena als ulls han votat el que els hi ha dictat el dictador.

Anònim ha dit...

El Roger Mestres ha sigut el primer ha marxar perquè al ser l'ombra del Sebastià era el que primer veia les coses i, quan ha vist que les coses es començaven a posar lletges, ha marxat perquè amb ell se li podia complicar la vida, i ell té uns altres objectius...objectius que es podien veure troncats si seguia a l'ombra de l'Il.lustríssim...De tots ha estat el més hàbil

Anònim ha dit...

Comparteixo el parer dels dos últims anònims.

Anònim ha dit...

ahir et vaig veure sopant a Can Ferran, oi?

Lluís Soler Turu ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes per les vostres felicitacions!!

Sobre els preus dels pisos ja ho vam dir ben clar durant el passat ple. Després de consultar-ho amb diversos constructors, tots coincideixen en la resposta: tenint en compte els costs de construcció i els costs de tota la paperassa i projectes, el preu de cost final surt entre 1500-1800 €/m2, i aquí després es repercuteix el preu del sòl.

Si en 2350€/m2 només hi ha els costs finals i no s'ha repercutit el sòl, alguna cosa no quadra...

Salut i blocs!

PS: anònim, no hi havia estat mai i s'hi menja molt bé. Per cert, jo diria que també et vaig veure ;-)

Anònim ha dit...

Pels que no ho sabem, qui és el Roger Mestres?
A mi algú de CiU m´ha dit que el Sebastià s´assembla amb el Julián Muñoz: va fer campanya amb la dona i les filles però ja tenia l´amiga amb qui després com el Muñoz se´n va anar al Rocio i també té un 4x4 com el Muñoz. Per cert, és veritat que el 4x4 porta una enganxina de "Excavaciones Egara"?

Anònim ha dit...

Per l'anònim que no sap qui és el Roger Mestres dir-li que aquest és un dels bolets que li van sortir a l'Il.lustríssim un cop va guanyar les eleccions. De seguida es va posar el nom de Cap de Gabinet d'Alcaldia, i anava "enganxat" al Sebastià com si fos la seva ombra, sempre el tenia darrera... fins que un dia l'ombra va desaparèixer... així, de cop...i ningú ha parlat més del Roger Mestres...
Entre els governants sembla com si no hagués existit... curiós oi???

Anònim ha dit...

També col.labora amb ell, el PVA, igual que a Marbella amb el GIL, en ambdós son les inicials del seus fundadors o dirigents.
Quines casualitats!
També va acusar a la cap de llista d'esquerra de fer el que ell feia amb la seva familia, altra vegada es confirma que és un mentider empedernit i acusa als demés de fer precisament el que està fen ell, no només en entorns privats o familiars sino també en socials i polítics (sou vosaltres qui no voleu que s'arrecli el carrer o qui vol que paguin els veïns).

Anònim ha dit...

Parlant del ditxós esvoranc, aquest any, cóm s'ho faran per passar les carrosses dels Reis pel carrer Major?? Els Reis per aquest tros aniran en cavall??

Com sempre rebran els que menys s'ho mereixen: els veïns, i sobretot els NENS que tenen la gran il.lusió un cop l'any de demanar coses als Reis en persona... què trist, sembla mentida que tinguem un Alcalde i una Regidora de Cultura que s'hagin dedicat a la docència de nens de primària, que no sàpiguen el que això significa per a ells...
El que sí que saben fer es treure la il.lusió del poble!!Això si que ho fan bé
Però és clar...ells són majoria

maripau ha dit...

Hablando de Roger Mestre, he paseado por su blog y me ha extrañado no ver ninguna referencia a Viladecavalls.
Tal vez el pipiolo(como era conocido entre los vilatans)"ha crecido" y se ha dado cuenta por fin de quienes son las malas personas de Vila y hace ver que no conoce a nadie?.
Su política de "rumorea que algo queda" no es la que le gusta a la gente de bien.
Suena tan raro...!!!

Anònim ha dit...

El que fa uns dies que estic sentint pel poble, i ara que es torna a veure a l'ex-alcalde passejant amb més assiduïtat, és que té intencions de tornar-se a presentar a les properes eleccions com a alcaldable... Si és així és que el canvi no ha agradat al partit i potser el fan tornar per arreglar el que l'Il.lustríssim està destrossant, ja que la imatge de CIU s'ha vist molt deteriorada, inclús un càrrec de confiança de l'Il.lustríssim com ha estat el Roger Mestres fa veure que no coneix ni ha conegut res de Viladecavalls... és súper fort!!!

Anònim ha dit...

Es cert que segueix la persecució fora dels aspectes polítics i que la Regina i la Nuria Torres ja tenen un nou candidat per a Patge Martí desprès de 5 anys.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònims diversos,

Us demano màxima cura amb els vostres comentaris sobre els Reis Mags d'Orient i el Patge Martí. Penseu que aquest bloc el llegeix molta gent, i els més menuts també tenen accés a internet.

Ja m'enteneu. Si el contingut és massa explícit, em veuré obligat a moderar el comentari.

Respecte el tema de l'ex-càrrec de confiança Roger Mestres, no hem rebut explicacions per part de l'equip de govern. He de dir que des d'Esquerra tampoc les hem demanat. Personalment, penso que qualsevol treballador és lliure de marxar si considera que ho ha de fer. Suposo que tindrà els seus motius, que jo desconec completament.

Salut i blocs!

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Para no ocupar mucho espacio en tu blog, he habierto un hilo en mi blog, relativo a la dununcia por mi presentada en fiscalía por las posibles irregularidades llevadas a cabo en la licitación y ejecución de las viviendas por parte de la empresa pública Viladecavalls Multigestio S.L.
Publico el mail que os hemos enviado a los regidores así como la denuncia presentada en la fiscalía del TSJC.
De esta manera intentamos informar a los vecinos de lo que esta sucediendo en el municipio.

Anònim ha dit...

NOTI.VILA

Ja coneixeu la majoria de vosaltres que noti.vila és un informatiu via SMS sobre l'actualitat de Viladecavalls, en aquest moment a la nostra base de dades tenim registrats varis centenars d'usuaris.

Ara et demanem permís per a que en el cas necessaris, donar la teva adreça de bloc en els nostres SMS i així informar de manera més extensa als usuaris que ho desitgin.

Ens pots contestar aquí mateix o bé enviant un SMS al número 638 444 904, informant de la teva acceptació o no.

També si algun lector vol donar-se d'alta de forma totalment gratuïta pot enviar alta al mateix número, és més, si es vol que enviem algun SMS amb temes de Viladecavalls, ens ho pot fer arribar via SMS, com ja s'ha fet en alguna ocasió .

Salut.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònims de NOTI.VILA,

Ja que heu tingut la deferència de demanar-me permís, us demano que no difongueu la meva adreça del bloc als vostres SMS anònims.

Una vegada més, vull manifestar que ERC-Viladecavalls no té res a veure amb l'enviament massiu d'SMS anònims NOTI.VILA

Els anònims no són l'estil de la Secció Local d'Esquerra-Viladecavalls. Nosaltres fem política per millorar Viladecavalls i no tenim cap por d'expressar públicament la nostra opinió política, assumint-ne les conseqüències que això pugui comportar.

Personalment, estic en contra dels anònims. En aquests moments sóc objecte de calumnies i injuries a través d'un bloc anònim a internet. A mi no m'afecta gens, però crec que fer servir l'anonimat per calumniar és baixar a les clavagueres de la política.

Per evitar confusions, us demano que la URL del meu bloc no torni a apareixer mai més als vostres SMS. No vull que ningú em torni a acusar d'estar al darrere d'aquests SMS anònims perquè, repeteixo, no hi tinc res a veure.

salut i blocs (amb nom i cognoms)!

Anònim ha dit...

No ets just Lluís, tu permets els comentaris anonims en el teu bloc...

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim,

jo permeto l'anonimat al bloc en el benentès que les persones que pengen comentaris en faran un us responsable.

Malauradament, el meu bloc no es salva del què en l'argot d'internet s'anomena "troll", és a dir, algú que es dedica a entrar en fòrums, pàgines wikis o grups de discussió per començar polèmiques absurdes i encendre els ànims. (definició de la viquipèdia)

Encara que jo doni l'opció d'expressar opinions de forma anònima en aquest bloc, tinc tot el dret a expressar que el meu bloc no sigui citat per "trolls" que envien SMS, precisament, perquè jo opino sobre política municipal donant la cara. Es tracta d'evitar confusions. Si volen citar-me, que donin la cara i assumeixin la responsabilitat de les seves declaracions.

salut i blocs!