11 de novembre 2008

Volem arreglar les coses

"Volem arreglar les coses" és el lema que defineix l'esperit amb el qual la militancia d'Esquerra-Viladecavalls treballa políticament per un poble millor. Aquest és el lema que clou el nou butlletí d'informació local editat i realitzat per la militànica de la nostra Secció Local. Aquest primer número fa una anàlisi de la situació de l'esvoranc del Carrer Major. Si no l'heu rebut al vostre domicili, el podeu descarregar des d'aquest enllaç.


Aprofito per felicitar a tot l'equip de redacció del nou butlletí per la gran feina que han portat a terme. Estic segur que serà una bona eina per comunicar la tasca política de la Secció Local d'Esquerra-Viladecavalls a la ciutadania. Des d'Esquerra, volem arreglar les coses.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Més clar no es pot dir...
Primer arreglar i després reclamar és de sentit comú, totes les administracions ho fan quan passa una cosa similar en qualsevol lloc. Perquè a Viladecavalls no s'ha fet servir el sentit comú??
Senzillament perquè els que governen no ho tenen...
i pretenen carregar a través d'un blog comentaris sobre responsabilitats a qui no les té. Els responsables de no fer servir el sentit comú són ells i que es deixin d'històries.
Endavant amb aquest butlletí informatiu!!

Anònim ha dit...

Només volia donar les gràcies a l'anonim que ens donava un significat molt lograt al lloc de treball de la Sussana Salvador... a mes de ser veritat, jo la vaig veure

Anònim ha dit...

Els d'esquerra voleu arreglar les coses, els nostres amics de CIU-PVA no, la Cesca ha estat definitivament acomiadada el passat divendres.
Cesca, has de saber que el bloc del Lluís se'l llegeigen alguns programes informatius de TV3, RAC 1 i Catalunya Radio. Potser algun dia et trucaran o ja ho han fet?
Ànims. Estem amb tu.

maripau ha dit...

Lluis quiero decirte que ultimamente estoy escuchando muchos elogios hacia ti y el boletín informativo de Esquerra. La gente piensa lo mismo, primero estudiar (10-15 dias) después arreglar y por último definir las responsabilidades y quien sea culpable que pague. Si las partes no se ponen de acuerdo ya decidirán otros estamentos que estan para eso, lo que es vergonzoso es que hace más de seis meses que la calle Mayor está cortada, que no se pidió ayuda en su momento a la Generalitat y que los vecinos cada vez están menos convencidos de la seguridad de sus viviendas,
Animo, continua así, a la gente se la conoce por sus actos.

Anònim ha dit...

Si l'Il.lustríssim hagués volgut arreglar les coses amb l'esvoranc, hagués deixat el Camí del Rocío que estava fent en aquells moments i potser hagués estat pel que havia d'estar, però com que l'esvoranc no era el que més l'importava (perquè el que més l'importava era fer el camí del Rocío, gran debot)així han anat les coses... Per la persona que està governant Viladecavalls també són més important les vacances que fer la seva feina...

Anònim ha dit...

Lluís, seria interessant fer una publicació que deixi en evidencia al Homs. Aquest deixara pelat al poble, s'ho estan gastant tot, estem endeudats... i ells nomes pensen en anar de dinar en dinar, sopar en sopar, de luxe,...
I una altre cosa, els treballadors de l'ajuntament, no diuen res? perque aquests pobres segurament que veuen mes coses que nosaltres des de fora no podem veure, dic pobres perque segurament que es mosseguen els llavis, vist que qui no pensa com ells el fotem al carrer!
Homs -> Fascista!

Anònim ha dit...

Camí del Rocío?, però Sebastià no era anti-andaluz, anti-charnego?

no ho entenc?

algú m'ho pot explicar?

Anònim ha dit...

Aixì que anti-andaluz... si això es veritat, Paco Vega precisament no es que sigui molt catala.
Alguna cosa no rutlla aqui, o simplement son interessos politics? o interessos... €€€€?

Anònim ha dit...

Felicitats per l'article que ha publicat el "Diario de Terrassa" sobre el fulletó de ERC sobre el carrer Major.

Un lector

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies anònim,

Des d'Esquerra estem fent tot el què podem en benefici de l'interès general del municipi i amb l'objectiu d'accelerar al màxim la reparació del carrer. Malauradament, l'equip de govern CiU-PVA es dedica a cercar culpables, enlloc de reparar el carrer.

Salutacions,