22 de desembre 2008

Demà a les 18h, ple extraordinari

Si per Nadal no saps què fer, vine als plens. Aquest podria ser l'eslògan de l'equip de govern, que ha convocat dos plens extraordinaris als vols de les festes nadalenques. El primer ple es celebrarà demà a la tarda i es tractaran temes importants, com per exemple el conveni entre Risbach i l'Ajuntament que ha de permetre desencallar l'actual situació de paràlisi en la reparació de l'esvoranc del Carrer Major o l'acceptació d'una subvenció de 227 mil euros per fer front a la despesa que ha suposat la construcció de la piscina municipal. Estic orgullós de poder dir que aquesta subvenció va ser sol·licitada per Esquerra el maig de 2006, quan el nostre grup municipal formava part de l'equip de govern.


El segon ple extraordinari es celebrarà el dia 30 de desembre a les 18h i es portaran a debat els pressupostos generals de l'Ajuntament de Viladecavalls per l'any 2009. Justament d'aquí 30 minuts, a les 17h, tinc la comissió informativa on ens presentaran la proposta de pressupostos de CiU-PVA. Ja us informaré!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola com anem,
fa dies que no et veig, es possible que assisteixi al pròxim ple.
Volia sàpiguer com portaves les negociacions per entra en l’Equip de Govern CIU-PVA

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

No sé pas qui t'ha fet arribar aquesta informació, però t'ha ben enredat. No hi ha negociacions perquè Esquerra entri a l'equip de govern CiU-PVA.

Aquesta legislatura Esquerra és a l'oposició. El 2011 ja veurem què passa.

Bones festes!